vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Feestelijke jubileumviering bij SWM West: 65 jaar van toewijding aan de gemeenschap

lees ook ...

Srefidensi in de kolonie Suriname over 170 jaar Chinezen in ...

“Srefidensi in de kolonie Suriname begon met 1 cent birambi op azijn”, is een prachtig, rijk geïllustreerd boek geschreven door Paul Woei over de Chinezen in Suriname vanaf 1853. Het is prachtig geïll...

De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij Vestiging West (SWM) vierde op dinsdag 10 oktober haar 65-jarig bestaan. Een bijzondere mijlpaal die vrijdag groots gevierd werd. De festiviteiten begonnen met een plechtig gebed geleid door geestelijke leiders, gevolgd door inspirerende toespraken van onder andere secretaris Saskia Gray, die de districtscommissaris vertegenwoordigde, dhr. Bierdja (diensthoofd Vestiging West) en SWM-directeur Clifton Lienga.

Het diensthoofd gaf tevens een boeiende presentatie over de geschiedenis en prestaties van SWM Vestiging West. Deze vestiging heeft gedurende de afgelopen decennia een cruciale rol gespeeld in de watervoorziening van de regio.

Een indrukwekkend moment was de onthulling van een speciaal ontworpen billboard ter ere van dit jubileum. Daarnaast werden enkele gepensioneerden geëerd, die jarenlang met toewijding hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van SWM Nickerie. Ook werd dhr. Moor, die nog altijd actief is binnen de maatschappij, in het zonnetje gezet voor zijn voortdurende inzet en toewijding.

De vier sociale instellingen, te weten Stg. Openpoort, Gaytrie Kindertehuis, Huize Francis en Rust en Werk, mochten een gulle donatie in ontvangst nemen. Dit gebaar van SWM onderstreept hun betrokkenheid bij de gemeenschap en hun streven naar maatschappelijk welzijn.

Om de feestelijke dag af te sluiten, konden de aanwezigen de benen losgooien op de opzwepende tonen van de SWM House Band. Een afsluiting die de positieve energie en saamhorigheid van deze bijzondere gelegenheid benadrukte.

SWM Nickerie kijkt terug op 65 jaar van toewijding aan de gemeenschap en ziet vol vertrouwen uit naar een toekomst vol nieuwe uitdagingen en successen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFeestelijke jubileumviering bij SWM West: 65 jaar van toewijding aan de gemeenschap