zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

Fataal verkeersongeval eist leven van moeder en zoon

lees ook ...

Santokhi: “Politieke invloed en achterstanden bij ministerie...

Op 12 mei 2024 sprak president Chandrikapersad Santokhi in het radioprogramma ‘Welingelichte Kringen’ op Radio ABC over het beleid en de prioriteiten van zijn regering. Hij benadrukte de problemen bin...

Vanmorgen heeft een tragisch verkeersongeval aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg het leven geëist van een moeder, Charlene D. (31), en haar 5-jarige zoon. Het incident vond plaats toen de autobestuurder de controle over het voertuig verloor tijdens een inhaalmanoeuvre, waardoor de auto tegen een elektriciteitsmast botste en vervolgens richting het voetpad slingerde waar de moeder en haar zoon zich bevonden. Beiden werden fataal geraakt door de impact.

Gelukkig kon de anderhalf jaar oude dochter van de vrouw worden overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische zorg.

Het is naar voren gekomen dat de bestuurder van het voertuig niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hij is eveneens naar de Spoedeisende Hulp overgebracht voor verdere behandeling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFataal verkeersongeval eist leven van moeder en zoon