woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Familie van vermiste moeder en dochter smeekt om informatie

lees ook ...

Brunswijk verzekert voedseldistributie aan 50 dorpen in Suri...

Ondanks de uitdagingen veroorzaakt door de recente langdurige droogte in Suriname, blijft de voedseldistributie naar dorpen in het binnenland onverminderd doorgaan. Waarnemend president Ronnie Brunswi...

De familie van de 25-jarige Selinda Koeroeke en haar 4-jarige dochter Jessiani Koeroekoe blijft in grote onzekerheid sinds hun verdwijning op 29 januari 2024. Op die dag vertrok Selinda vanuit Kwamalasemutu naar Paramaribo, gelegen aan de Christophel Kerstenstraat, met als doel haar dochter Jessiani naar de dokter te brengen voor een operatie. Echter, sinds die dag zijn ze niet teruggekeerd naar huis.

Volgens recente informatie is de moeder gezien in het district Brokopondo, op een van de nederzettingen waar goudwinning plaatsvindt. Deze ontwikkeling heeft de bezorgdheid van de familie verder vergroot.

De politie doet een dringende oproep aan het publiek: iedereen die informatie heeft over de verblijfplaats van Selinda en Jessiani wordt verzocht om contact op te nemen met de politie van de afdeling Jeugdzaken op de telefoonnummers 404565 en 404756, het Command Center (CC) op 115, of de dichtstbijzijnde politiepost.
De familie smeekt om de terugkeer van Selinda en Jessiani, en hoopt op een spoedige en veilige hereniging.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFamilie van vermiste moeder en dochter smeekt om informatie