zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
5
(1)

Familie doodgereden fietsende worstverkoper doneert aan Huize Betheljada

lees ook ...

Proces jachtgeweer vergunning besproken op JUSPOL

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie heeft op dinsdag 21 maart jongstleden, een regulier overleg gehouden met waarnemend procureur-generaal mr. Garcia Paragsingh en de waarnemend korpschef ...

Huize Betheljada voor kinderen en jong volwassenen met een ernstige meervoudige beperking heeft een donatie ontvangen van de familie van de recent aangereden ondernemer Raymond Jamairo Ford jr, meer bekend als ‘Boy’. Moeder Hetty Ford-Meursing heeft het bedrag overhandigd aan directeur Frits Lalay. Dit geld is de opbrengst verkregen uit de vrijwillige bijdrage tijdens de uitvaartdienst van deze jonge ondernemer.

Het sociaal en hartverwarmend gebaar naar de instelling toe, is gedaan namens Boy, omdat hij altijd bereid was te helpen waar hij kon. Directeur Lalay, is de moeder heel erkentelijk voor de geste en zij mocht een rondleiding krijgen in de zorginstelling die onderdak biedt aan burgers met een meervoudige handicap. “Een goed gevoel van dankbaarheid als je dit nog kan doen.

Acht dagen na de uitvaart van je dierbare zoon,” vertolkt Clyde Ford, oudere neef van Boy, de gevoelens van zijn tante. Ook hij behoorde tot de aanwezigen bij de overhandiging van het bedrag. De moeder van Boy wordt door Clyde getypeerd als te zijn ‘een sterke persoonlijkheid, een dankbare moeder en een Godvrezende vrouw.’ Na de donatie bij Betheljada heeft de familie het graf van Boy bezocht.

De familie en in het bijzonder de ouders van Boy zijn de samenleving bijzonder erkentelijk en dankbaar voor de vele steunbetuigingen in welke vorm dan ook. Donderdag 16 februari, wordt er een dankdienst gehouden in de RK-kerk aan de Floralaan om 18.30 uur.

De jonge ondernemer overleed op 29 januari. Hij was de bekende fietsende worstverkoper die betrokken raakte bij een fatale aanrijding aan de Kwattaweg. Hij is onderschept door een voertuig en laat het leven ter plekke ten gevolge van de opgelopen verwondingen. Het betreft een autobestuurder die met een hoge snelheid reed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameFamilie doodgereden fietsende worstverkoper doneert aan Huize Betheljada