zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(4)

Activist Marcel Oostburg: Opschorting Facebook- account aanval van VHP

lees ook ...

Achterstallige salarissen leerkrachten worden deze maand uit...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft vandaag de samenleving op de hoogte gebracht van recente ontwikkelingen met betrekking tot de salarisbetaling van een aantal leerkrac...

Het bekende Facebook-account van activist Marcel Oostburg is dinsdag door Facebook opgeschort. Oostburg heeft nu nog 180 dagen om bezwaar aan te tekenen voordat zijn account permanent wordt uitgeschakeld.

Op dit moment kan de activist zijn account niet gebruiken en is zijn profiel niet zichtbaar voor anderen op Facebook. Oostburg verteld dat hij gelooft dat dit een gerichte aanval is, mogelijk uitgevoerd door aanhangers van de VHP.

“Het lijkt erop dat ze massaal rapporten indienen waarin staat dat ik inbreuk maak op auteursrechten. Zelfs mijn eigen foto waarop ik met Bouterse sta, werd gerapporteerd en verwijderd,” aldus Oostburg.

Hij meldde ook dat hij een TikTok-account heeft geopend onder de naam ‘Osie analyseert’, dat hier te vinden is. Daarnaast heeft hij een nieuwe pagina aangemaakt op Facebook.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameActivist Marcel Oostburg: Opschorting Facebook- account aanval van VHP