zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

EZOTI legt beslag op medicijnen en voer

lees ook ...

Vierdaagse training voor zorgverleners ter bestrijding van g...

Het Elsje Finck-Sanichar College COVAB en het Canada Fund for Local Initiatives (CFLI) hebben de handen ineengeslagen om het gezondheidsstelsel te versterken, met als specifieke focus het aanpakken va...

De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ), heeft tijdens  controlewerkzaamheden in Kwatta bij een rijstbedrijf ontdekt dat het bedrijf medicijnen en vitaminen ten behoeve van dieren ten verkoop aanbiedt, terwijl zij daarvoor niet over een geldige vergunning beschikken.

Er is terstond opgetreden en er is beslag gelegd op de partij medicamenten en vitaminen. Er is ook procesverbaal opgemaakt en de zaak wordt verder onderzocht. Verder heeft de ECD ook controle uitgevoerd bij een voerverwerkingsbedrijf te Kwatta. Het is gebleken dat de producent niet beschikt over de nodige documenten om voer te mogen produceren.

De activiteiten zijn onmiddelijk stopgezet en er is beslag gelegd op de partij reeds geproduceerd voer. Er is ook procesverbaal opgemaakt en het onderzoek duurt voort. De controlewerkzaamheden te Kwatta vonden op 21 juni 2023 plaats.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEZOTI legt beslag op medicijnen en voer