dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

EZ betreurt uitlekken van het aannemen van beloningen door personeel EZ

lees ook ...

Geen visum naar de VS tussen 31 juli en 23 augustus

De Amerikaanse ambassade in Paramaribo heeft meegedeeld dat er ‘personeelswijzigingen’ plaatsvinden tussen 31 juli en 23 augustus dit jaar. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om een visum naar Am...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ), betreurt dat de brief van het ministerie MIN.831 van 30 juni 2023 met het onderwerp ‘dankzegging’ in de media is verschenen.

Het ministerie van EZ keurt het ten zeerste af dat confidentiële correspondentie tussen het ministerie en een ondernemer in de publiciteit is geplaatst, echter geldt dit niet alleen voor betrokken ondernemer maar voor elke ondernemer en/of belanghebbende.

EZ benadrukt bij deze dat het volgens artikel 44 van de Personeelswet niet is toegestaan voor landsdienaren (ambtenaren en arbeidscontractanten) om beloningen zonder toestemming van of vanwege het bevoegd gezag te bedingen of in ontvangst te nemen. Het ministerie is er te allen tijde om de gemeenschap en de ondernemers te dienen in het belang van land en volk.

EZ roept daarom een ieder op om zich niet schuldig te maken aan het genoemde in het eerder genoemd artikel. Indien dat wel het geval is, zullen er maatregelen getroffen worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEZ betreurt uitlekken van het aannemen van beloningen door personeel EZ