dinsdag 3 oktober 2023
25.5 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

EZ betreurt uitlekken van het aannemen van beloningen door personeel EZ

lees ook ...

Saramacca zegt NEE tegen Plastic

Gistermiddag werd op initiatief van het ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu(ROM) in samenwerking met Suriname Conservation Foundation en het commissariaat van Saramacca een wandelloop georga...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ), betreurt dat de brief van het ministerie MIN.831 van 30 juni 2023 met het onderwerp ‘dankzegging’ in de media is verschenen.

Het ministerie van EZ keurt het ten zeerste af dat confidentiële correspondentie tussen het ministerie en een ondernemer in de publiciteit is geplaatst, echter geldt dit niet alleen voor betrokken ondernemer maar voor elke ondernemer en/of belanghebbende.

EZ benadrukt bij deze dat het volgens artikel 44 van de Personeelswet niet is toegestaan voor landsdienaren (ambtenaren en arbeidscontractanten) om beloningen zonder toestemming van of vanwege het bevoegd gezag te bedingen of in ontvangst te nemen. Het ministerie is er te allen tijde om de gemeenschap en de ondernemers te dienen in het belang van land en volk.

EZ roept daarom een ieder op om zich niet schuldig te maken aan het genoemde in het eerder genoemd artikel. Indien dat wel het geval is, zullen er maatregelen getroffen worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEZ betreurt uitlekken van het aannemen van beloningen door personeel EZ