Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Ey long!!! Babylan!!

Geplaatst

op

Rasta


Politie!! roept ‘r  een als hij de regels van de lockdown overtreedt. Gajes, tuig van de richel, straatschoffies, klojo’s….. en wat dies meer zij……De lui die de avondklok negeerden en barricades opwierpen zijn de millennia van Suriname. Jeugd die t gezag trotseert en een eigen weg opgaat. Fier en  zelfverzekerd zingen ze meer dan ooit  hun eigen lied.

Ze gaan uitdagingen aan en schuwen  het leven niet!  De wereld ligt aan hun voeten en ze durven zoveel meer. Wat een tijd geleden maar mondjesmaat gebeurde vindt nu op grote schaal plaats. Surinaamse studenten reizen de hele wereld rond om kennis te vergaren en ervaring op te doen.  Niet zelden hebben ze een  business waarmee ze zorgen voor hun eigen toekomst! Zij zijn de hoop op een beter Suriname ! Treden in de voetsporen van Kenny B en zijn fenomenaal op muziekgebied. 

Met hun gevoelige muziek  zorgen ze voor mooie klanken die een streling zijn voor het gehoor. Het wemelt van de clips met mooie, zwoele en elegante  vrouwen die wiegen met hun heupen en pronken met hun door de zon gebrande huid en zwierige panji’s. 

Alles is ingezet om het verzet van de ordeverstoorders te breken. Suriname … zo ken ik je weer.
Mijn Suriname … mie swietie Sranang , er wachten je moeilijke tijden maar samen komen we er wel.

Culturu.com – M. Echteld

2 Reacties
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Shopia
donderdag 9 april 2020 17:23

Samen komen we er wel. Ja. Nu zou ik willen zijn in een paradijs mooi switi kondre.Advertentie

Suriname

COVID-19 besmettingen in Suriname gestegen met 8

Geplaatst

op

1 Breaking News

De COVID-19 teller in Suriname is gestegen met 8 personen dit brengt het aantal besmettingen naar 82.

Op de website is duidelijk te zien dat de actieve cases nu gesteld zijn op 72. 82 personen zijn momenteel positief getest. Sinds gisteren zijn de COVID regels in Suriname verscherpt. De vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin de nieuwe regels aangekondigd. Er geldt momenteel een Total- Lock down in het land. – Culturu.com

Lees verder

Suriname

Bouterse benoemt tijdelijke hoofdstembureau Sipaliwini

Geplaatst

op

Stembureau Sipalaiwini

In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft president Desi Bouterse bij resolutie tijdelijk een nieuwe hoofdstembureau voor Sipaliwini benoemd. Deze benoeming heeft te maken met de besmetting van de voorzitter en de leden van het hoofdstembureau in Sipaliwini. Zij zijn momenteel in overheidsquarantaine geplaatst.

Dit heeft gezorgd voor vertraging van de vaststelling van de verkiezingsuitslag voor dit jaar. Besloten is dat een hoofdstembureau tijdelijk wordt samengesteld die belast zal zijn met de vaststelling van de verkiezingsuitslag voor het district Sipaliwini. – Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen