dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
0
(0)

Extra politieposten in gebruik genomen

lees ook ...

Surinaamse first lady gevaccineerd tegen Covid-19

In Suriname is first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry gevaccineerd tegen het Covid-19-virus. In het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) werd zij gisteren ingeënt. De bedoeling was dat president Chan Sa...

Het korps politie heeft de volgende bekendmaking doen uitgaan in verband met het herinstellen van bestaande politieposten.

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met het oog op de handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid aan de Waterkant dus voorlangs de Centrale Markt Paramaribo (CMP), de politieposten Volks Credit Bank (VCB) en Centrale Markt Paramaribo (CMP) zijn gereorganiseerd en met ingang van dinsdag 1 december 2020 her in gebruik zijn genomen.
De wetsdienaren van deze posten zullen eveneens voor een vlotte doorstroming van het verkeer ter plaatse en de directe omgeving, verkeer regelend optreden.
Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te willen houden en hun medewerking te verlenen, zodat het werk van de politie niet bemoeilijkt wordt.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname betreffende ingebruikname politieposten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameExtra politieposten in gebruik genomen