woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Extra politieposten in gebruik genomen

lees ook ...

Oli-Moni, volle tank brandstof gratis voor auto eigenaren

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, heeft op 04 augustus op de regerings persconferentie aangegeven dat de samenleving ondersteund zal worden met de kosten van brandstofverbruik. De regerin...

Het korps politie heeft de volgende bekendmaking doen uitgaan in verband met het herinstellen  van bestaande politieposten.

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met het oog op de handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid aan de Waterkant dus voorlangs de Centrale Markt Paramaribo (CMP), de politieposten Volks Credit Bank (VCB) en Centrale Markt Paramaribo (CMP) zijn gereorganiseerd en met ingang van dinsdag 1 december 2020 her in gebruik zijn genomen.
De wetsdienaren van deze posten zullen eveneens voor een vlotte doorstroming van het verkeer ter plaatse en de directe omgeving, verkeer regelend optreden.
Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te willen houden en hun medewerking te verlenen, zodat het werk van de politie niet bemoeilijkt wordt.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname betreffende ingebruikname politieposten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameExtra politieposten in gebruik genomen