maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

Extra politieposten in gebruik genomen

lees ook ...

Mini infobeurs kinderrechten districten

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) is ervan overtuigd dat kinderen hun rechten moeten kennen. Men heeft daarom bewust gekozen voor zes mini-infobeurzen landelij...

Het korps politie heeft de volgende bekendmaking doen uitgaan in verband met het herinstellen  van bestaande politieposten.

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met het oog op de handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid aan de Waterkant dus voorlangs de Centrale Markt Paramaribo (CMP), de politieposten Volks Credit Bank (VCB) en Centrale Markt Paramaribo (CMP) zijn gereorganiseerd en met ingang van dinsdag 1 december 2020 her in gebruik zijn genomen.
De wetsdienaren van deze posten zullen eveneens voor een vlotte doorstroming van het verkeer ter plaatse en de directe omgeving, verkeer regelend optreden.
Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te willen houden en hun medewerking te verlenen, zodat het werk van de politie niet bemoeilijkt wordt.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname betreffende ingebruikname politieposten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameExtra politieposten in gebruik genomen