vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

‘Exellereren in ondernemen’ besproken op ondenemersavond

lees ook ...

All organizations have a place to commemorate their heydays

Chandrikapersad Santokhi, president of the Republic of Suriname, stated that the administration has chosen to link to a time period when it comes to the heydays of Chinese immigration, abolition of sl...

Tijdens de ondernemersavond met het thema ‘Excelleren in ondernemen’ op woensdag 10 mei jongstleden, deed president Chandrikapersad Santokhi een oproep aan Surinaamse zakenlui om zich te  bundelen. Naar zeggen van het staatshoofd zal het bij elkaar brengen van kennis en kapitaal resulteren in succesvol ondernemerschap. 

President Santokhi uitte tijdens de bijeenkomst zijn bezorgdheid over de vele uitdagingen in het ondernemerschap. “Deze zijn ontstaan vanwege de financiële crisis en de Covid-19-pandemie. De regering zal faciliterend optreden om het ondernemerschap te blijven stimuleren,” aldus de president. Het staatshoofd geeft verder aan dat er fiscale maatregelen getroffen zullen worden om de financieel economische crisis beheersbaar te maken. De regering wil middels het creëren van een aantrekkelijk investeringsklimaat, werken aan een gezonde economie.

Pertap Bissumbhar, voorzitter van het Comité Ondernemersavond, blikt tevreden terug op de samenkomst. Hij geeft aan dat er invulling is gegeven aan de behoefte die er was binnen de ondernemerswereld. “Zij hebben eerstehands informatie verkregen. Hierbij zijn er tal van mogelijkheden naar voren gekomen en de president heeft de aanwezigen toegesproken”, stelde Bissumbhar. Zakenlieden, die behoren tot de ruggengraat van de economie, zijn naar zijn zeggen nu gemotiveerd om verder te gaan investeren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Exellereren in ondernemen' besproken op ondenemersavond