zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
0
(0)

Examenkandidaten E. P. Meyer Lyceum willen herziening examenrooster

lees ook ...

Rumas bezoekt President Santokhi

Stichting Rumas bracht op vrijdag 12 augustus jongstleden een bezoek aan President Santokhi. De stichting heeft als doel om jongeren die in aanraking zijn gekomen met de justitie en vroege schoolverla...

Examenkandidaten van het Ewald P. Meyer Lyceum hebben een schrijven gericht aan alle examenkandidaten en ouders. Zij brengen daarin naar voren dat zij heel erg ontevreden zijn met de opstelling van het rooster van de Afsluitende Toets. Het gaat dan over het examen op dinsdag 12 juli 2022 en donderdag 14 juli 2022. Op deze twee dagen worden er twee vakken gemaakt op één dag.

Deze twee vakken zijn voor de mensen met een  S pakket, Natuurkunde en Aardrijkskunde en voor de studenten met en Q pakket, Sociologie en Wiskunde Q. Zij vinden dat je bij die vier vakken heel goed moet nadenken en dat het veel energie vergt. Zij stellen dat het zwaar is voor de studenten en vooral voor hen die zich in moeilijk situaties bevinden zoals  studenten die ook werken of zij die thuis moeten helpen met de oppas, het huishouden, enzovoorts.

Zij vragen aan het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur in het schrijven om het AT rooster te heroverwegen en de eventuele veranderingen door te voeren. Zij doen ook een beroep op een ieder; ouders/verzorgers en mede-studenten om hun hier in te ondersteunen door de petitie te tekenen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameExamenkandidaten E. P. Meyer Lyceum willen herziening examenrooster