woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
4.5
(2)

Ex schoonzus beschuldigt Bordo van ontvoering

lees ook ...

The government launching social program

The government is currently introducing a social initiative to increase the purchasing power of societally vulnerable households. The social program will provide subsidies for seven different commodit...

De bekende Joël Martinus alias Bordo wordt er door de zus van zijn ex van beschuldigd dat hij hun twee kinderen zou vasthouden bij hem thuis. Ze zouden er volgens haar maar enkele dagen blijven,  maar hun vader wil ze niet afgeven en zou gedreigd hebben hen naar het buitenland te brengen. Ze zouden ook de school niet bezoeken. Ook zou Bordo de kinderen nauwelijks verzorgen toen ze bij hun moeder waren.

Bordo reageert in een filmpje waar hij aangeeft dat de moeder de jongens zonder afspraak naar hem toe heeft gebracht. Ze zou ze dezelfde middag ophalen. Ze kwam dagenlang niet opdagen. Hij wilde de kinderen  inschrijven op een school waarvoor hij eerst een afschrijvingsbrief nodig had van de vorige school. De school weigerde een afschrijvingsbrief af  te geven, omdat niet hij, maar de moeder de kinderen had ingeschreven zegt Joël Martinus.Ten slotte zegt Bordo dat hij geen kinderen ontvoert. Hij is wel van plan de kinderen bij zich te houden omdat de moeder geen baan heeft en geen eigen woning.

Bordo geeft aan dat de moeder van de jongens in een tweekamerwoning met 7 mensen woont waaronder haar moeder. Er zouden dan negen personen in die kleine ruimte wonen, terwijl hij voldoende ruimte heeft. Als de jongens hun moeder kan aantonen dat ze een baan heeft en een woning, kan hij haar de kinderen teruggeven. Op de beschuldiging dat hij de kinderen nauwelijks verzorgt zegt Martinus: “Ik help zoveel mensen, waarom zou ik mijn eigen kinderen niet verzorgen?” Hij zegt er nog achter aan dat als hij de jongens vraagt of ze naar mama willen, ze ‘nee’ antwoorden.  “Leer ik ze dat?” vraagt Bordo retorisch?

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEx schoonzus beschuldigt Bordo van ontvoering