dinsdag 16 april 2024
29 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
5
(4)

Ex-president Bouterse warm onthaald onder Centrale Markt en in binnenstad

lees ook ...

Cashpoint geldautomaten frustreren burgers

Men ervaart steeds meer frustraties bij het gebruik van de pinautomaten van Cashpoint en klachten hebben de redactie van GFC bereikt. Pasjes worden ingeslikt of er worden verzoeken gedaan om een ander...

Ex-president Desi Bouterse is woensdag in de binnenstad geweest waar hij mensen heeft toegesproken. Hij heeft ook de Centrale Markt Paramaribo en Vreedzaammarkt bezocht, waar hij warm is onthaald. Er werd luidkeels geschreeuwd: “We want Bouta, weg met Chan.” Zijn bezoek heeft te maken met de massabijeenkomst die zaterdag 26 februari in Ocer wordt gehouden. Naast Bouterse waren ook zijn echtgenote Ingrid Bouterse en andere NDP-toppers aanwezig zoals oud-vicepresident Ashwin Adhin.

Bouterse is solidair met de mensen die het heel moeilijk hebben. “A fas’ fa den man e pina a volk is wreed”, zei Bouterse.  Hij zei ook dat het niet goed gaat in het land. Zo kan het volgens hem absoluut niet verdergaan en moet het beleid drastisch worden gewijzigd. Zijn bezoek is vrij goed aangekomen onder de markt. Marktverkopers hebben ook hun grieven kenbaar gemaakt. Vele mensen hebben aangegeven dat zij niet uitkomen met het geld.

Donderdag 24 februari houdt de partij een persbijeenkomst en op 25 februari worden er kransen gelegd bij het Revoplein, waarna Bouterse een toespraak zal houden. Zaterdag 26 februari houdt de NDP een grote manifestatie in Ocer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEx-president Bouterse warm onthaald onder Centrale Markt en in binnenstad