dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(4)

Ex-president Bouterse warm onthaald onder Centrale Markt en in binnenstad

lees ook ...

Kameroen eerste Afrikaanse land met malariacaccin

Kameroen markeert een mijlpaal als het eerste Afrikaanse land dat het malariavaccin Mosquirix officieel in gebruik neemt. Gisteren arriveerde een zending met meer dan 331.000 doses op de luchthaven va...

Ex-president Desi Bouterse is woensdag in de binnenstad geweest waar hij mensen heeft toegesproken. Hij heeft ook de Centrale Markt Paramaribo en Vreedzaammarkt bezocht, waar hij warm is onthaald. Er werd luidkeels geschreeuwd: “We want Bouta, weg met Chan.” Zijn bezoek heeft te maken met de massabijeenkomst die zaterdag 26 februari in Ocer wordt gehouden. Naast Bouterse waren ook zijn echtgenote Ingrid Bouterse en andere NDP-toppers aanwezig zoals oud-vicepresident Ashwin Adhin.

Bouterse is solidair met de mensen die het heel moeilijk hebben. “A fas’ fa den man e pina a volk is wreed”, zei Bouterse.  Hij zei ook dat het niet goed gaat in het land. Zo kan het volgens hem absoluut niet verdergaan en moet het beleid drastisch worden gewijzigd. Zijn bezoek is vrij goed aangekomen onder de markt. Marktverkopers hebben ook hun grieven kenbaar gemaakt. Vele mensen hebben aangegeven dat zij niet uitkomen met het geld.

Donderdag 24 februari houdt de partij een persbijeenkomst en op 25 februari worden er kransen gelegd bij het Revoplein, waarna Bouterse een toespraak zal houden. Zaterdag 26 februari houdt de NDP een grote manifestatie in Ocer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEx-president Bouterse warm onthaald onder Centrale Markt en in binnenstad