zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Evaluatieverslag 46 jaar Srefidensi overhandigd aan de president

lees ook ...

LAMAT keert terug naar Suriname voor tweede medische missie

Het medische hulpteam van de Lesser Antilles Medical Assistance Team (LAMAT), bestaande uit Amerikaanse chirurgische en tandheelkundige experts en ondersteunend personeel, keert terug naar Suriname vo...

Stanley Dijksteel, voorzitter van de werkgroep 46 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, heeft het evaluatieverslag inzake de herdenking van 46 jaar Srefidensi, aan president Chandrikapersad Santokhi overhandigd. De overhandiging vond plaats op zaterdag 15 januari 2022 op het Kabinet van de President.

Naast het evaluatieverslag is er ook een naslagwerk met alle stukken en overzichten van financiële onkosten overhandigd aan de president. Het staatshoofd kreeg ook een cd van de Communicatie Dienst Suriname (CDS) met de programma’s en opnames rond 46 jaar Srefidensi.

Voorzitter Dijksteel geeft aan dat het verslag ook belangrijk is voor commissies die in het vervolg belast zullen worden met de herdenking van de onafhankelijkheid. Het zal naar zeggen van de voorzitter inzicht bieden hoe en op welke manier efficiënter te werk te gaan. Tijdens de meeting met de leden van de commissie heeft president Santokhi zijn tevredenheid geuit over het werk dat verricht is.

De commissie bracht ook aanbevelingen en adviezen uit ten aanzien van de herdenking. Er is een adviesschrijven overhandigd aan de president, waarin geadviseerd wordt de parade en het defilé terug te brengen naar de oorspronkelijke vorm hoe het eerder was en beschreven is in de grondwet van Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEvaluatieverslag 46 jaar Srefidensi overhandigd aan de president