maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Evaluatieverslag 46 jaar Srefidensi overhandigd aan de president

lees ook ...

Politiebond pakt rancune tegen Hellings en Gentle juridisch ...

van Hellings en Gentle zodanig aanpakken, dat de samenleving “dyugu-dyugu” wordt bespaard. De zaak wordt juridisch aangevochten. Internationale organisaties zullen worden aangeschreven om hen te infor...

Stanley Dijksteel, voorzitter van de werkgroep 46 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, heeft het evaluatieverslag inzake de herdenking van 46 jaar Srefidensi, aan president Chandrikapersad Santokhi overhandigd. De overhandiging vond plaats op zaterdag 15 januari 2022 op het Kabinet van de President.

Naast het evaluatieverslag is er ook een naslagwerk met alle stukken en overzichten van financiële onkosten overhandigd aan de president. Het staatshoofd kreeg ook een cd van de Communicatie Dienst Suriname (CDS) met de programma’s en opnames rond 46 jaar Srefidensi.

Voorzitter Dijksteel geeft aan dat het verslag ook belangrijk is voor commissies die in het vervolg belast zullen worden met de herdenking van de onafhankelijkheid. Het zal naar zeggen van de voorzitter inzicht bieden hoe en op welke manier efficiënter te werk te gaan. Tijdens de meeting met de leden van de commissie heeft president Santokhi zijn tevredenheid geuit over het werk dat verricht is.

De commissie bracht ook aanbevelingen en adviezen uit ten aanzien van de herdenking. Er is een adviesschrijven overhandigd aan de president, waarin geadviseerd wordt de parade en het defilé terug te brengen naar de oorspronkelijke vorm hoe het eerder was en beschreven is in de grondwet van Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEvaluatieverslag 46 jaar Srefidensi overhandigd aan de president