maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.5 C
Amsterdam
5
(1)

Eudrice Madhar directeur Suriname National Training Authority

lees ook ...

Politie sluit supermakten die 02 uur in de ochtend nog open ...

Een gemengd eenheid van de politie heeft in de vroege ochtend van zondag 29 januari 2023 op twee locaties aan de Pater Weidmanstraat kordaat opgetreden tegen twee supermarkthouders op no. 90 en no. 56...

Eudrice Madhar is door de leiding van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) benoemd tot de directeur van de Suriname National Training Authority (SNTA). Directeur Beroepsonderwijs Gracia Valies-Ormskirk heeft, namens minister Marie Levens, donderdag in het Dr. Roy Adama gebouw Madhar in een korte ceremonie officieel aangesteld.

De ondervoorzitter van het bestuur van SNTA, Pierre van Zichem gaf een overzicht van het werk dat vooraf is gegaan aan de opzet van de SNTA en de taken van deze autoriteit zoals opgenomen in de wet. De directeur beroepsonderwijs onderstreepte in haar toespraak dat er te veel werk is verricht om te sollen met de SNTA.

Ze gaf de nieuwe directeur, mee om altijd te handelen naar rechtvaardigheid en zonder aanzien des persoon. De directeur van de SNTA benadrukte het belang van het halen van de doelstellingen om zodoende de productiviteit en het concurrentievermogen van het land te bevorderen.

De SNTA zal samen met tripartiete commissies werken aan een nationale kwalificatiestructuur. ‘Stakeholders staan te popelen’, gaf de SNTA-directeur aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEudrice Madhar directeur Suriname National Training Authority