dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
5
(2)

EU bezoekt President Santokhi; tolereert geen bedreiging democratie

lees ook ...

Noodtoestand in Wageningen door aanhoudende bosbranden

In de afgelopen weken wordt Wageningen geplaagd door aanhoudende bosbranden, wat heeft geleid tot een verslechterende situatie in de regio. De inwoners klagen over een scala aan gezondheidsprobleme...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 17 maart jongstleden een delegatie vertegenwoordigers van de Europese Unie (EU) ontvangen op het Presidentieel Paleis. De delegatie stond onder leiding van de plaats-vervangend secretaris-generaal van de Europese Dienst (Extern) van de EU, Helena König.

Daarnaast participeerden Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Polen, door hun respectieve ambassadeurs vertegenwoordigd. De EU-delegatie sprak over de rechtstaat, de democratie, het versterken van de instituten en intensiveren van de samenwerking tussen Suriname en de Europese Unie op het gebied van handelssamenwerking en investeringen.

President Santokhi gaf aan dat er met dit bezoek een signaal is gegeven naar de regering dat de wereld kijkt naar de democratie en geen bedreiging zal tolereren van de democratie in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEU bezoekt President Santokhi; tolereert geen bedreiging democratie