donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
5
(1)

EU bezoekt President Santokhi; tolereert geen bedreiging democratie

lees ook ...

DC Bhola en protesteerders garanderen veiligheid tijdens pro...

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost garandeert de samenleving dat het op vrijdag 24 maart aanstaande wanneer er weer een protest wordt gehouden dat het veilig zal zijn.  De bur...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 17 maart jongstleden een delegatie vertegenwoordigers van de Europese Unie (EU) ontvangen  het Presidentieel Paleis. De delegatie stond onder leiding van de plaats-vervangend secretaris-generaal van de Europese Dienst (Extern) van de EU, Helena König.

Daarnaast participeerden Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Polen, door hun respectieve ambassadeurs vertegenwoordigd. De EU-delegatie sprak over de rechtstaat, de democratie, het versterken van de instituten en intensiveren van de samenwerking tussen Suriname en de Europese Unie op het gebied van handelssamenwerking en investeringen.

President Santokhi gaf aan dat met dit bezoek een signaal is gegeven naar de regering dat de wereld kijkt naar de democratie en geen bedreiging zal tolereren van de democratie in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEU bezoekt President Santokhi; tolereert geen bedreiging democratie