zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Esther Stichting en Directoraat Openbaar Groen herstellen samenwerking

lees ook ...

Chess Intelligence start nationalisering schaaksport

De ChessIntelligence Academy is bezig met een nationalisering van de schaaksport  en had daarom in samenwerking met het Districts Commissariaat Nickerie op vrijdag 22 september een schaakintroductie i...

Na een periode waarin de samenwerking tussen de Esther Stichting en het Directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) geleidelijk was afgezwakt, heeft de nieuwe directeur van de Esther Stichting, Misiedjan Surgion, stappen ondernomen om de samenwerking nieuw leven in te blazen. Op maandag 7 augustus 2023 is de hernieuwde samenwerking officieel van start gegaan op het terrein van het opvanghuis.

Surgion heeft contact opgenomen met de directeur van OGA, Inder Gangabisoensingh, om te werken aan nieuwe afspraken die de samenwerking naar een hoger niveau tillen. In het verleden heeft OGA de Esther Stichting voornamelijk ondersteund bij onderhoudswerkzaamheden. Met een diepgaande erkenning voor deze bijdrage, kijkt directeur Misiedjan uit naar een voortreffelijke voortzetting van de werkrelatie.

Gangabisoensingh benadrukt de wens om de werkrelatie tussen OGA en de Esther Stichting duurzamer te maken. Hij deelt zijn visie: “Door heldere afspraken te maken, zullen we alle onderhoudswerkzaamheden inhalen en een stevige basis leggen voor verdere samenwerking.” Bovendien wordt het opvanghuis ook opgenomen in het verfraaiingsproject van OGA, wat de betrokkenheid van beide partijen versterkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEsther Stichting en Directoraat Openbaar Groen herstellen samenwerking