woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
3.3
(3)

Ernstige misdrijven baren de regering zorgen

lees ook ...

Patserig gedrag elite aangepakt – Kwik in de Noordpool...

- Surinaamse schrijvers niet terug te vinden in Nederlandse boeken en ook verboden op Surinaamse scholen - Kwik in de Noorpool niet aantoonbaar afkomstig uit Suriname - Patserig gedrag elite met vo...

de ernstige misdrijven waardoor de gemeenschap de afgelopen tijd werd opgeschrikt, hebben de regering ook  niet onberoerd gelaten. De minister van Justitie en Politie deed naar aanleiding hiervan namens de regering de volgende statement:

“We kunnen gerust stellen dat deze misdrijven een ernstige inbreuk op onze rechtsorde hebben gemaakt. Ik heb als minister van Justitie en Politie opdracht gegeven aan de korpschef om met voortvarendheid te werken aan de opsporing van deze verdachten, opdat hun aanhouding en aldus – verwijdering uit de maatschappij – een feit is. De regering zal onder geen beding toestaan dat de veiligheid van de burger onder druk komt te staan. Daartoe zullen er in de komende periode belangrijke beleidsmaatregelen worden genomen om de veiligheid te garanderen. Veiligheid staat hoog op de prioriteitenlijst van de regering.”

“Op de samenleving doe ik ook een beroep alle informatie die verdacht lijkt, te rapporteren aan de politie. Sociale controle: ‘See something, say something’. Samen zijn wij verantwoordelijk voor een veilige maatschappij. Aan de nabestaanden bieden wij onze condoleances aan en nogmaals geven wij de garantie dat opsporing en aanhouding van de verdachten onze hoogste prioriteit heeft.”

Tot zover de statement van de minister van Justitie en Politie betreffende de toegenomen zware criminaliteit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameErnstige misdrijven baren de regering zorgen