vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
4
(2)

Er mag alleen van en naar Suriname gereisd worden om essentiële redenen.

lees ook ...

Ashwin Chitani overhandigt Masters thesis aan de President ...

Ashwin Chitanie, de gewezen onderdirecteur Kategoriaal Maatschappelijk Werk van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuivesting heeft op donderdag 4 maart 2021 de onderzoeksresultaten van zijn mas...

Timothy Mendonça, hoofd Corporate Planning & Development bij N.V. Luchthavenbeheer gaf tijdens de COVID-19 persconferentie vandaag de verscherpte covidregels voor de luchtvaart door, die ingaan op 22 december. De huidige vluchtschema’s zullen van de week normaal worden uitgevoerd. Maar alleen personen die vanwege essentiële redenen reizen en repatrianten zullen worden toegelaten op de vluchten. De maatregelen gelden voor inkomende en uitgaande personen van en naar high risk-landen: Nederland, Verenigde Staten, Nederlandse Antillen en Brazilië.

Medonça zegt dat er een registratieplicht geldt voor inkomende en uitgaande reizigers. De registratie voor inkomende passagiers zal geschieden via het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking. Passagiers kunnen alleen reizen met een negatieve PCR test welke niet ouder is dan 72 uur. Er is tot nader order een verbod vanuit de overheid voor Surinamers om op vakantie naar het buitenland te gaan.

Minister Albert Jubithana van Transport Communicatie en Toerisme waarschuwde toeristen die zich hebben voorgenomen om in Suriname te komen feesten om dit na te laten. De minister benadrukte dat ook Surinamers alleen mogen reizen naar het buitenland om essentiële redenen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEr mag alleen van en naar Suriname gereisd worden om essentiële redenen.