dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
4
(2)

Er mag alleen van en naar Suriname gereisd worden om essentiële redenen.

lees ook ...

Franse en Guyanese ambassadeur willen samenwerking met Surin...

De ambassadeur van Frankrijk in Suriname, Nicolas de Bouillane de Lacoste, en de ambassadeur van Coöperatieve Republiek Guyana, Virjanand Depoo, hebben tijdens een bezoek aan de voorzitter van De Nati...

Timothy Mendonça, hoofd Corporate Planning & Development bij N.V. Luchthavenbeheer gaf tijdens de COVID-19 persconferentie vandaag de verscherpte covidregels voor de luchtvaart door, die ingaan op 22 december. De huidige vluchtschema’s zullen van de week normaal worden uitgevoerd. Maar alleen personen die vanwege essentiële redenen reizen en repatrianten zullen worden toegelaten op de vluchten. De maatregelen gelden voor inkomende en uitgaande personen van en naar high risk-landen: Nederland, Verenigde Staten, Nederlandse Antillen en Brazilië.

Medonça zegt dat er een registratieplicht geldt voor inkomende en uitgaande reizigers. De registratie voor inkomende passagiers zal geschieden via het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking. Passagiers kunnen alleen reizen met een negatieve PCR test welke niet ouder is dan 72 uur.  Er is tot nader order een verbod vanuit de overheid voor Surinamers om op vakantie naar het buitenland te gaan.

Minister Albert Jubithana van Transport Communicatie en Toerisme waarschuwde toeristen die zich hebben voorgenomen om in Suriname te komen feesten om dit na te laten. De minister benadrukte dat ook Surinamers alleen mogen reizen naar het buitenland om essentiële redenen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEr mag alleen van en naar Suriname gereisd worden om essentiële redenen.