zaterdag 20 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(2)

Er is geen geld voor een prowagen; schande

lees ook ...

Vrouw overvallen door criminelen in eigen huis

I.T. (43) werd plotseling geconfronteerd met een angstaanjagende situatie toen twee criminelen haar slaapkamer binnenstormden door de deur open te trappen. Een van hen trapte haar in de rug terwijl hi...

Een prowagen is al een hele maand op het politiebureau Lelydorp een ongekende luxe. Ondanks interventies van dc Shafiek Goelaman van Wanica-Zuidoost bij het ministerie van Justitie en Politie, de korpschef en de gewestelijk politiecommandant (gpc) van Wanica is er nog geen oplossing gekomen.

Gisteren was er een aanrijding aan de Sumatraweg in het verzorgingsgebied van politie Lelydorp. Een gewonde vrouw lag uren op de asfaltweg, zonder enige politie-assistentie. Vervolgens werd er naar assistentie gevraagd van bureau Rijsdijk, maar ook zij kon niet inkomen. Uiteindelijk is de politie van Santo Boma ingeschakeld om assistentie te verlenen.

Het ontbreken van een prowagen op een politiebureau is op Lelydorp al een hele maand gaande. Het is de vraag of het niet investeren in een overheidsorgaan niet misdadig is, als gekeken wordt naar hoeveel geld er aan(snoep)reisjes wordt uitgegeven door de overheid. De veiligheid van mensen is in gevaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEr is geen geld voor een prowagen; schande