dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(2)

Er is geen geld voor een prowagen; schande

lees ook ...

Presidentiële werkgroep start huis-aan-huis onderzoek in Flo...

De presidentiële werkgroep Wijken in Ontwikkeling (WIO) is van plan binnenkort te beginnen met een wetenschappelijk buurtonderzoek in Flora B en de omliggende gebieden. Het hoofddoel is het verzamelen...

Een prowagen is al een hele maand op het politiebureau Lelydorp een ongekende luxe. Ondanks interventies van dc Shafiek Goelaman van Wanica-Zuidoost bij het ministerie van Justitie en Politie, de korpschef en de gewestelijk politiecommandant (gpc) van Wanica is er nog geen oplossing gekomen.

Gisteren was er een aanrijding aan de Sumatraweg in het verzorgingsgebied van politie Lelydorp. Een gewonde vrouw lag uren op de asfaltweg, zonder enige politie-assistentie. Vervolgens werd er naar assistentie gevraagd van bureau Rijsdijk, maar ook zij kon niet inkomen. Uiteindelijk is de politie van Santo Boma ingeschakeld om assistentie te verlenen.

Het ontbreken van een prowagen op een politiebureau is op Lelydorp al een hele maand gaande. Het is de vraag of het niet investeren in een overheidsorgaan niet misdadig is, als gekeken wordt naar hoeveel geld er aan(snoep)reisjes wordt uitgegeven door de overheid. De veiligheid van mensen is in gevaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEr is geen geld voor een prowagen; schande