maandag 26 september 2022
25.5 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Entrepeneurs Circle Seminar voor jonge ondernemers

lees ook ...

Brunswijk: Country is developing too slowly

The meeting that was held on Saturday in Welgelegen was addressed by ABOP chairman Ronnie Brunswijk. He is pleased with the new addition of members. Vice President (VP)also ABOP chairman Ronnie Br...

Arthem Consultancy organiseerde op 11 november laatstleden in het kader van de Global Entrepeneurship week en hun tweejarig bestaan, ‘het Entrepreneurs Circle seminar’ voor jonge ondernemers om ervaringen en/of expertise met verschillende ondernemers te delen.

De focus was op de onderwerpen Digitale transformatie en innovatie, Local content en financiering voor kleine en middelgrote ondernemingen met als thema: Resiliency.

De sprekers van de avond waren: Anvit Ramlakhan, CEO Datasur en huidige voorzitter van VSB Young Management (VSB YM); Robert Hahn algemeen directeur Datasur en ICT-manager Staatsolie; Kevin Julen van Country Lead Suriname RAMPS Logistics; Clyde Griffith G&G-specialist van Staatsolie en Policy Advisor Mining & Energy bij het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Sevillio Creton van Hakrinbank NV afdeling Business Banking

De avond werd feestelijk afgesloten met een netwerk evenement van Arthem Consultancy, dit in verband me haar tweejarig bestaan. Bij deze gelegenheid werd ingegaan op de ontstaansgeschiedenis; waar men nu is en waar men naar toe wil.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEntrepeneurs Circle Seminar voor jonge ondernemers