dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
3
(1)

Enorme schade aangericht in Paramaribo door hevige rukwinden

lees ook ...

The president’s approval of deep-water port in Nickeri...

President Santokhi observed the approval of "The Port of Nickerie," a deep-water port that also serves as the special economic zone. This unique construction, which includes sizable port facilities, w...

Door de hevige rukwinden vrijdagnacht en zaterdagochtend hebben woningen grote schade opgelopen. De brandweer, politie en medewerkers van de Energiebedrijven Suriname (EBS) hadden zaterdagochtend hun handen vol. Door rukwinden zijn daken van woningen in Paramaribo en Wanica losgerukt. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Zinkplaten van onder meer Bureau Openbare Gezondheidszorg aan de Rode Kruislaan waren weggewaaid. Op het terrein viel een grote boom op een container. Aan de Ericlaan kwam een boom op het dak van een pand terecht.

Ook kreeg de brandweer meldingen van zinkplaten van woningen die weggewaaid waren te Beekhuizen, Paramaribo-Noord, Verlengde Hooge-, Henck Arronstraat, Kwatta, Pad van Wanica en Leidingen.

Vanaf negen uur ’s morgens hebben hulpverleners een aantal adressen aangedaan. Er zijn geen meldingen van mensen die letsels hebben opgelopen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEnorme schade aangericht in Paramaribo door hevige rukwinden