Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Enorme hoeveelheid sigaretten onderschept in Saramacca

Geplaatst

op

Bij een inval van het Arrestatie Team en de Narcotica Brigade in een woning in Saramacca, zijn meer dan 100 dozen met sloffen sigaretten aangetroffen. Een 50 jarige man is aangehouden en samen met de sigaretten overgedragen aan de afdeling Fraude. Het gaat hier om een economisch delict.

Het Arrestatie Team en de Narcotica Brigade deden de inval naar aanleiding van een informatie dat er grootschalige drugsactiviteiten op die locatie plaatsvonden. De informatie werd uitgewerkt waarbij de Narcotica Brigade sterk het vermoeden kreeg, dat op dat adres handelingen plaatsvonden die hoogstwaarschijnlijk druggerelateerd waren, meldt de politie Public Relations. In de woning zijn geen drugs aangetroffen maar wel de smokkel sigaretten.

Een andere man heeft zich woensdag met zijn advocaat bij de politie aangemeld omdat hij ook in beeld was gekomen in het onderzoek van deze strafzaak. Beide mannen zijn door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Nieuws Report: Avondvierdaagse telt ruim 5200 deelnemers

Geplaatst

op

By

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel, BVSS, heeft vandaag een aanvang gemaakt met hun vijf en vijftigste avondvierdaagse. Dit jaar telt de
avondvierdaagse ruim 5200 deelnemers. Ondanks het onweer verschenen veel van de lopers en natuurlijk ook de passieve lopers op de been om van het grootste sport evenement van Suriname te genieten.

Lees verder

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Meest gelezen