Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Energieprijzen Suriname niet gestegen

Geplaatst

op

Ebs Kantoor Suriname

De stroomtarieven zijn niet omhooggegaan zoals in de media wordt beweerd. Volgens de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) is als gevolg van diverse omstandigheden bij een aantal klanten de meterstand voor lange tijd niet opgenomen, maar heeft er een berekening plaatsgevonden op basis van de laatste opgenomen meetgegevens.

Het bedrijf is de afgelopen periode gestart met het inlopen van deze achterstallige opnamen.
Vanwege het huidig staffel systeem komen deze specifieke klanten mogelijk in een hogere categorie, met als gevolg hogere verbruikskosten.

Mag de klant, na zelfevaluatie van haar verbruiksgedrag, de indruk hebben dat haar verbruikskosten hoger zijn, kan hij de meteropname zelf doen en daarmee een herberekening aanvragen bij het elektriciteitsbedrijf.

Herberekeningen kunnen momenteel bij voorkeur aangevraagd worden via het e-mailadres customerservices@ebs.sr en het telefoonnummer 175.

Aan klanten wordt verzocht om over het algemeen de meterstand zoveel als mogelijk zelf door te geven via de diverse kanalen: sms, 175, online via www.nvebs.com.

Culturu.com

 

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dagga
vrijdag 13 november 2020 08:28

Waar komt anders de bonus vandaan dat beloofd is. Mijn landgenoten draaien zelf op voor de bonus. Kijk naar al die verhogingen die hebben plaats gevonden afgelopen tijd. BonuBonuszoethoudertje.Vorige regering gaven pakketten deze geeft geld om zelf pakket samen te stellen, mensen mensen stuur ze naar huis voor het te laat is.

Roepia
vrijdag 13 november 2020 12:13

Door middel van verhogingen bij ebs telesur,swm komt eraan,gasoline etc etc, kunnen ze bonus geven . M.a.w.de bonussen worden zelf betaald doir de ambtenaren en overige werkers. En zoals Dahga het verwoord jullie worden in je eigen vet gebakken.
Ook zeg ik stuur ze weg boordat het te laat is,en geef die kleine partijen die nooit aan de macht zijn geweest een kans om zich te bewijzen.

Sandra
vrijdag 13 november 2020 19:48

WiFi van 275 naar 375 waarom
Alles is onder deze regering verhoogd. En weten we op wie we moeten stemmen. Bouterse was toch veel beter voor het volk . Trouwens niets is nu goed want we lijden honger

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen