maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

Energieprijzen Suriname niet gestegen

lees ook ...

Auto bijgetankt, maar niet betaald

 Een chauffeur meldde zich aan bij een pompstation in Paramribo, en liet zijn tank met ruim SRD.800,- aan benzine bijvullen. Op het moment dat er van hem werd verwacht dat hij zou afrekenen reed de au...

De stroomtarieven zijn niet omhooggegaan zoals in de media wordt beweerd. Volgens de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) is als gevolg van diverse omstandigheden bij een aantal klanten de meterstand voor lange tijd niet opgenomen, maar heeft er een berekening plaatsgevonden op basis van de laatste opgenomen meetgegevens.

Het bedrijf is de afgelopen periode gestart met het inlopen van deze achterstallige opnamen. Vanwege het huidig staffel systeem komen deze specifieke klanten mogelijk in een hogere categorie, met als gevolg hogere verbruikskosten.

Mag de klant, na zelfevaluatie van haar verbruiksgedrag, de indruk hebben dat haar verbruikskosten hoger zijn, kan hij de meteropname zelf doen en daarmee een herberekening aanvragen bij het elektriciteitsbedrijf.

Herberekeningen kunnen momenteel bij voorkeur aangevraagd worden via het e-mailadres customerservices@ebs.sr en het telefoonnummer 175.

Aan klanten wordt verzocht om over het algemeen de meterstand zoveel als mogelijk zelf door te geven via de diverse kanalen: sms, 175, online via www.nvebs.com.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEnergieprijzen Suriname niet gestegen