zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Energieprijzen Suriname niet gestegen

lees ook ...

Etnel wants to take immediate action against “fighting...

Several Assembly members once more expressed concern about warring kids and pressing educational issues on Thursday. Unanswered questions regarding schooling were also raised last week. Patricia Etnel...

De stroomtarieven zijn niet omhooggegaan zoals in de media wordt beweerd. Volgens de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) is als gevolg van diverse omstandigheden bij een aantal klanten de meterstand voor lange tijd niet opgenomen, maar heeft er een berekening plaatsgevonden op basis van de laatste opgenomen meetgegevens.

Het bedrijf is de afgelopen periode gestart met het inlopen van deze achterstallige opnamen. Vanwege het huidig staffel systeem komen deze specifieke klanten mogelijk in een hogere categorie, met als gevolg hogere verbruikskosten.

Mag de klant, na zelfevaluatie van haar verbruiksgedrag, de indruk hebben dat haar verbruikskosten hoger zijn, kan hij de meteropname zelf doen en daarmee een herberekening aanvragen bij het elektriciteitsbedrijf.

Herberekeningen kunnen momenteel bij voorkeur aangevraagd worden via het e-mailadres customerservices@ebs.sr en het telefoonnummer 175.

Aan klanten wordt verzocht om over het algemeen de meterstand zoveel als mogelijk zelf door te geven via de diverse kanalen: sms, 175, online via www.nvebs.com.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEnergieprijzen Suriname niet gestegen