zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
5
(1)

Enchantment Christmas Forest betovert alleen gevaccineerden

lees ook ...

Demonstranten gooien eieren naar veiligheidsdiensten; tolera...

Bij de protestactie van dinsdag vóór het gebouw van De Nationale Assemblee (DNA) is de tolerantiegrens van de veiligheidsdiensten overschreden. Ze werden bekogeld met eieren. Het is de politie en over...

De Enchanted Christmas Forest 2021 op het Onafhankelijkheidsplein is neergezet door first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry zodat gezinnen, maar vooral de jeugd  een centrale plek zouden hebben om leuke kerstfoto’s te maken. Het is nu verlengd tot en met dinsdag 28 december 2021. 

Gezien het grote succes en het aantal bezoekers dat de Enchanted Christmas Forest trekt, is vanuit de organisatie besloten deze nog twee dagen langer open te houden. De Enchanted Christmas Forest 2021 is open van 17.00 uur tot 22.00 uur en de ingang wordt om 21.15 uur gesloten.

Ouders en/of begeleiders dienen hun ID-kaart en vaccinatiebewijs te overleggen.Bij het niet kunnen tonen van een deze documenten, zal de bezoeker niet toegelaten worden. Gekukkig zal het Betoverde Kerst Woud geen ongevaccineerden treffen met een betovering.

En bij het bezoek aan het Enchantment Christmas forest zullen het in ieder geval geen ongevaccineerden zijn die de schuld krijgen wanneer de gevaccineerde bezoekers besmet raken en in het ziekenhuis komen te liggen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEnchantment Christmas Forest betovert alleen gevaccineerden