vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Emanuel Pinas bracht ‘Mi o tang lobi yu’ uit, in countrystijl

lees ook ...

Suriname beter af met een sterke vrouw als president

Geen enkele president, geen Venetiaan, geen Bouterse, geen Santokhi heeft kunnen kiezen om zonder subsidie, toch betaalbare stroomprijzen aan huishoudens en producenten in Suriname te bieden. Omda...

Pinas Emanuel heeft een liefdeslied uitgebracht, dat ook na Valentijnsdag beluistert mag worden. ‘Mi o tang lobi yu’ is zijn eerste single voor dit jaar. “Met dit nummer open ik mijn muzikaal jaar”, zegt de artiest. Hij wil met dit nummer duidelijk maken, dat de liefde leeft wanneer je het koestert.

De artiest beschrijft met het liefdesnummer het gevoel dat ontstaat bij het denken aan je geliefde. Geïnspireerd door zijn fantasie deelt hij ook het gevoel dat ontstaat wanneer je liefde wordt beantwoord.

De kern van het lied beschrijft de vriendschap tussen een jongen en een meisje, die bestaat sinds zij heel jong waren. Uiteindelijk is die band uitgegroeid tot een hartstochtelijke liefdesrelatie. Dit verhaal is vertolkt in een videoclip, waarin duidelijk is te merken hoe puur de liefde is tussen hen en Pinas legt dit vast als geen ander.

Hij kan zaken goed weergeven in zijn moedertaal, het Aucaans. Ook hier  horen wij deze mooie taal verwerkt met Nederlandse teksten, die naadloos aan elkaar zijn geregen. De muzikale omlijsting is in samenwerking met Asgar Koster van Asko Productions tot stand gebracht. Een nummer in prachtige countryachtige stijl is hieruit voortgekomen, waarmee Pinas zijn veelzijdigheid toont.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEmanuel Pinas bracht ‘Mi o tang lobi yu’ uit, in countrystijl