zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Elfde Bouw- en Woningbeurs

lees ook ...

225 kilo cocaïne uit Suriname in beslag genomen in Hong Kong...

De politie van Hong Kong heeft vrijdag bij een inval in een magazijn in het dorp Ping Che 225 kilo cocaïne onderschept en twee mannen van 22 en 29 jaar opgepakt. De drugs zaten verborgen in containers...

Dit jaar doen ook buitenlandse bedrijven mee aan de elfde editie van de Bouw en Woningbeurs in ons land. De algemene uitnodiging voor participatie is gestuurd naar bedrijven die “iets te maken” hebben met bouw en wonen. Na aanmelding volgt er dan een research. Dit jaar doen 70 exposanten uit binnen en buitenland mee.

Deze beurs is zeer aangeslagen in de gemeenschap de afgelopen tien jaar. Het heeft de belangstelling van de sector, maar velen hebben het beursbezoek gemaakt tot ontspanning. Men wil ook gewoon op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.

In het STVS journaal meldde de coördinator, dat men vraagt om de beurs ook te houden in de districten. Echter is dat nog niet haalbaar. De juiste locatie, participanten en financiën hiervoor zijn nog niet rond.

De Teach-in is al gehouden en Wierash Gangaram Panday, de coördinator stond de pers te woord daarna. Na aanmelding gaat de organisatie na als het gaat om betrouwbare bedrijven die op de beurs kunnen staan. De beurs wordt gehouden in het Live Entertainment Center (voorheen Flamboyant) van 26 tot en met 30 april aanstaande. Stichting Welzorg Suriname staat erachter.

Bron: STVS journaal en Woningbeurs Suriname en facebook

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameElfde Bouw- en Woningbeurs