zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Elektronische apparatuur voor Wegenautoriteit

lees ook ...

 ICT-apparatuur, waaronder laptops, monitors (dock-in stations) met   elektrische attributen en een televisiescherm voor Zoommeetings, trainingen en presentaties zijn overgedragen aan de Wegenautoriteit Suriname. Deze belangrijke stap moet bevorderen dat er verbeterd beheer, optimalisatie en onderhoud van wegen in Suriname komt.

Met dit alles komt men ook dichterbij implementatie van het Road Asset Management System (Rams). De directeur van de Wegenautoriteit Shoenandadevi Gopalrai benadrukt het cruciale belang van een modern Rams voor effectief beheer van de weginfrastructuur in het land. Een belangrijke beslissing is met deze handeling genomen om te komen tot institutionele versterking van wegbeheer en infrastructuur van de organisatie.

Gopalrai is ook vol lof over de uitstekende samenwerking tussen de Wegenautoriteit, OW en de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) en rekent op verdieping hiervan.

Waarnemend directeur Civiel Technische Werken van OW Satish Mohan, wees tijdens deze overdracht ook op het belang van communicatie en samenwerking om een effectieve dienstverlening te waarborgen.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameElektronische apparatuur voor Wegenautoriteit