donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(2)

El Dorando Misiedjan lanceert Marronflix

lees ook ...

Studiegroep draagt voorstellen aan voor kiesregeling

De studiegroep 'Aanpassing Kiesregeling', heeft vandaag voorstellen voor een gedragen kiesregeling aan president Santokhi gepresenteerd. Er wordt aanbevolen om te werken aan een gemengd kiessysteem. D...

Woensdag heeft El Durando Misiedjan in Club Zanaida de nieuwe webapplicatie Marronflix gelanceerd. Het was een feit toen hij www.marronflix.com typte in google search en drukte op enter. Hiermee is een lang gekoesterde wens van de filmmaker, -regisseur, -acteur en vertaler van Para’s Media in vervulling gegaan. Het is Suriname ’s tweede filmstreamingsdienst.

From the maroon to the worldMarronflix komt vanuit de marrongemeenschap, maar het is voor iedereen. Het is een toegangspoort voor alle Surinaamse filmproducenten en entertainmentorganisaties naar de wijde wereld”, zegt een stralende Misiedjan. Hij biedt met de website een modern platform om met een druk op de knop wereldwijd van Surinaamse films te genieten.

Para’s Media is begonnen  met het vertalen van populaire Hollywood en Nollywood films naar het Ndyuka. Later begon men met eigen producties. Er zijn al ruim honderd van de vertaalde en eigen films geplaatst en de filmmaker verwacht dat er per maand minimaal twee nieuwe producties erbij komen.

Behalve films, series en documentaires bekijken, is er ook actueel entertainmentnieuws op de site.  Men kan een abonnement van zeven US dollar per maand nemen of zeven Euro, naar gelang de woonplaats van de abonnee Het abonnement biedt toegang aan drie personen. Voor Surinamers geldt een tarief van honderd SRD per maand. Buitenlanders kunnen betalen via Paypal en andere bekende organisaties, die geld overmaken. Surinamers zullen via bekende loketten betalen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEl Dorando Misiedjan lanceert Marronflix