vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
4
(1)

EK boekje uitgegeven door QN, Sport en Televisie

lees ook ...

Indiase President Murmu krijgt lunch aangeboden

President Santokhi heeft ter gelegenheidt van het staatsbezoek van president Murmu de Indiase delegatie een lunch aangeboden op het Presidentieel Paleis. De president bedankte zijn ambtsgenoot voor...

CEO van QN Sport and Television NV, Quaraisy Nagessersing, heeft een EK-boekje  door het mediabedrijf uitgebracht, overhandigd aan de minister van Volksgezondheid, drs. Amar Ramadhin. Minister Ramadhin schreef hier het voorwoord van.

De UEFA heeft gemeend de toernooien voort te laten gaan onder strenge maatregelen. Alle landen die zich hebben gecommitteerd aan dit Europees Kampioenschap kunnen een beperkt aantal toeschouwers toe laten die gevaccineerd en covid-19-negatief getest dienen te zijn.

Het EK 2021 start op 11 juni en vindt in 11 landen plaats. Van het EK-boekje is een oplage van 7000 uit gegeven waarin ook over Copa America van dit jaar wordt besproken. Nagessersing  geeft aan dat de uitgave onder andere mogelijk is gemaakt door financi̊ële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven.

Nagessersing geeft vanaf het jaar 2000 EK- en WK-sportboekjes uit. Dit jaar heeft het EK-boekje wat aanpassingen ondergaan vanwege de covid-pandemie in de wereld, die het hele sportgebeuren aan banden heeft gelegd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEK boekje uitgegeven door QN, Sport en Televisie