zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Eis ex-minister Platinum Ziekenfondspakket afgewezen

lees ook ...

Buitenlandse vertegenwoordigingen in Suriname geïnformeerd o...

Hoe de door hen betaalde belasting toegevoegde waarde (btw) terug te krijgen is een van de issues geweest, die vrijdag door de Belastingdienst Suriname is besproken met buitenlandse vertegenwoordiging...

De rechtszaak van ex-minister Lekhram Soerdjan van Binnenlandse Zaken voor   algehele eerste klasse vrije geneeskundige behandeling  en een platinum ziekenfondspakket van het Staatsziekenfonds voor hem en zijn gezin is door de rechter gedeeltelijk afgewezen. De ex-minister en gezin krijgen alleen  algehele eerste klasse vrije geneeskundige behandeling. De eis van een platinum ziekenfondspakket van het Staatsziekenfonds die voor hoogwaardigheidsbekleders was overeengekomen, alsook de eis voor een halve maand schadeloosstelling over januari 2021 werd door de rechter afgewezen.   

Afwijzing van de eis een platinum ziekenfondspakket aan de ex-minister en zijn gezinsleden toe te wijzen is een voordeel voor Surinsme. De overheid zal hierdoor miljoenen Surinaamse dollars per jaar besparen omdat het in het geval van toewijzing door de rechter niet alleen bij de ex-minister en zijn gezin zou blijven. Alle 150 ex-ministers  zouden dat dan zouden kunnen opeisen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEis ex-minister Platinum Ziekenfondspakket afgewezen