zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
0
(0)

Eindelijk weer On Stage Performing Arts

lees ook ...

Klimaatverandering en menselijke activiteit belasten bodem e...

De voortzetting van ons bestaan op aarde is nauw verbonden met de onschatbare link tussen bodem en water. Meer dan 95 procent van ons voedsel is direct afhankelijk van deze twee essentiële hulpbronnen...

Nu de pandemie achter de rug is kan On stage performing Arts weer van zich laten horen. In het weekend staat de hele school, pukkies en volwassenen op het podium met ‘Cloud 9’. Het thema is dromen. Directeur Joelle Chiu Hung ziet in de voorstelling een unieke abstracte combinatie. Zij is samen met de studenten zeer positief over wat het jaar 2022 gebracht heeft voor On Stage. Zij hebben groei ervaren.

Dromen worden als dans gepresenteerd door de drie dansmeesters. Er is een stuk van elk van hen met een eigen boodschap.

“We gaan het publiek brengen door de verschillende slaapfases; dus in een droomwereld waar verschillende verhalen naar buiten komen. Deze zouden de mensen aan het denken moeten zetten en hen hun eigen conclusies laten trekken”, legt Joëlle Chiu Hung, directeur van On Stage uit.

“Het komende jaar willen we met alle klassen ook nog een apart toneelstuk presenteren. We dagen onszelf altijd uit om onze stukken en shows te presenteren, niet alleen als makers, maar ook de studenten. Wij willen dus kijken wat we volgend jaar nog meer en beter kunnen doen.”

On Stage kent nu uitdagingen. Veel waarmee zij werken is aan vervanging toe.  “We hopen dat we op verschillende manieren kunnen komen aan de gelden. Niet alleen via sponsoring, maar ook onze eigen inzet om onder meer nieuw apparatuur en andere zaken te bekostigen.…….Zij zijn van plan aan een fantastisch theaterstuk te werken. Er zijn al enkele gesprekken gaande, dus zal er in 2023 veel meer moois en nieuws gebeuren”, zegt de zelfverzekerde directeur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEindelijk weer On Stage Performing Arts