zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
0
(0)

Eindelijk start leerjaar 9 in Sipaliwini

lees ook ...

Crisis geestelijke gezondheidszorg in Suriname moet voorkome...

Het vertrek van specialistische verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers naar het buitenland heeft dringende aandacht nodig. Als de autoriteiten niet met duurzame oplossingen komen om dit vraagst...

Ook in het district Sipaliwini zal het leerjaar 9 van start gaan. De andere districten zijn eerder begonnen. Op woensdag 10 november en donderdag 11 november 2021 zal een groep leerkrachten hiervoor afreizen naar het binnenland. De bedoeling is dat deze groep op maandag 15 november een aanvang zal maken in de nieuwe clustergebieden hiermee. Het zijn Drietabbetje, Grantatai, Goejaba, Godo, Dan, Gaakaba en Ligorio. Dit meldt Minowc.

Leerkrachten in Paramaribo zullen samenwerken met hun collega’s in het binnenland, om dit tot stand te brengen. In een ontmoeting met de Task Force van het binnenland, werden deze leerkrachten toegesproken door minister Marie Levens van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC). De bewindsvrouw bedankte de aanwezige leerkrachten voor hun welwillendheid om innovatief onderwijs te verzorgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEindelijk start leerjaar 9 in Sipaliwini