maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Eigenaar Surishopping wil gestolen spullen terug

lees ook ...

‘Prani Yu Dyari’ project op 64ste jaardag presid...

In samenwerking met de ministeries van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM) heeft de president op zijn 64ste jaardag het Prani Yu Dyari-project gelanceerd op he...

Ramsoender Jhauw, eigenaar en directeur van Surishopping, wil zijn gestolen goederen terug. Zaterdag is het gebouw aan de Zwartenhovenbrugstraat waarin een filiaal van NV Surishopping was gevestigd, ontruimd door de deurwaarder. Alle goederen waren op het trottoir geplaatst. Het werd een drukte van jewelste. De spullen, veelal schoenen, zijn door omstanders meegenomen. Jhauw zal deze zaak aanvechten en heeft een advocaat in de arm genomen.

Hij vindt dat de ontruiming door de bank onterecht is. Hij roept de mensen op die er met de spullen ervandoor zijn gegaan, om ze terug te brengen. De bank heeft het gebouw op de veiling geplaatst. Jhauw spreekt van een onterechte veiling, omdat er bewijzen zijn dat het niet moest. Wat de geleden schade is, is nog niet helemaal duidelijk, zegt hij.

Het gaat niet alleen om de weggedragen schoenen. Ook computers met waardevolle informatie zijn op straat gezet. De data van jaren is waarschijnlijk ook verloren gegaan. “Ik heb het aan de advocaat overgelaten,” zegt de directeur.

Hij spreekt van een zware strijd, maar zal blijven doorzetten. Er is overwinning aan het eind, stelt hij. “Surishopping gaat door. Binnenkort komen we zelfs met een nieuw product, een verrassing. Wij gaan door. Opgeven is geen optie,” aldus Jhauw.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEigenaar Surishopping wil gestolen spullen terug