dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(1)

EFS College COVAB opent deuren voor gezondheidsprofessionals en voorlichting

lees ook ...

Man dodelijk gewond bij rotonde aan Koningstraat

Vanmorgen is A.L. (61) tragisch om het leven gekomen bij de rotonde aan de Koningstraat. Hij liep dodelijke verwondingen op aan zijn hoofd en is ter plekke overleden aan de gevolgen van hevig bloedver...

Dat klinkt als een waardevol initiatief ter gelegenheid van Wereld Diabetes Dag! Het EFS College COVAB heeft een open dag georganiseerd om bewustwording te creëren over diabetes en om studenten en leerlingen te informeren over gerelateerde diensten en producten. Het betrekken van professionals zoals Mw. Rosila Chauthi (medisch pedicure), het Nationaal Nierdialyse Centrum, de fysiotherapie richting van het ADEK, en Elmer Sappen geeft studenten de kans om meer te leren over verschillende aspecten van diabeteszorg en -beheer.

Het is belangrijk om de samenwerking tussen educatieve instellingen en gezondheidszorgprofessionals te benadrukken, omdat dit de bewustwording vergroot en studenten voorziet van waardevolle informatie die van invloed kan zijn op hun gezondheid en welzijn.

Het succes van de open dag zou waarschijnlijk kunnen worden gemeten aan de betrokkenheid van studenten en leerlingen, evenals aan hun verworven kennis over diabetes en de beschikbare ondersteunende diensten. Het is belangrijk om te evalueren of het evenement heeft bijgedragen aan het vergroten van het bewustzijn en begrip van diabetes, en of het heeft geleid tot een positieve impact op de gezondheid van de gemeenschap.

Daarnaast zou feedback van zowel de deelnemende professionals als de studenten en leerlingen nuttig kunnen zijn om te bepalen welke aspecten van het evenement succesvol waren en waar eventuele verbeteringen kunnen worden aangebracht voor toekomstige initiatieven.

Het betrekken van scholen in de omgeving is ook een slimme zet, omdat het de reikwijdte van de impact vergroot en mogelijk meer mensen bereikt dan alleen de directe studenten van het EFS College COVAB. Al met al lijkt het een waardevol en doelgericht initiatief te zijn geweest dat hopelijk heeft bijgedragen aan een groter bewustzijn en begrip van diabetes in de gemeenschap.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEFS College COVAB opent deuren voor gezondheidsprofessionals en voorlichting