maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

Eerste verkeersdode van 2021 op 2 januari

lees ook ...

NDP-DNA-leden willen duidelijkheid lot ondernemers berm Elia...

Ondernemers op de berm aan de Leo Eliazerstraat te Flora zijn bezocht door een delegatie van NDP-parlementariërs onder leiding van Rabin Parmessar. Buurtbewoners zijn ook gehoord. Ondernemers hebben g...

Het Command Center van de politie kreeg op 2 January de melding dat op de kruising van de NieuweCharlesburgweg en de Ringweg een terreinauto in het, langs de weg lopende kanaal, was beland. Bij aankomst van de wetsdienaren werd de bestuurder langs de weg aangetroffen en het voertuig in het kanaal. De man werd geïdentificeerd als de 66 jarige Poran Ajodhia en vertoonde geen tekenen van leven meer.

Volgens verklaring van een ooggetuige reed de wit gelakte terreinauto over de Ringweg Noord. De autobestuurder Poran kwam vanuit de richting van de Amazonestraat en ging in de richting van de Nieuw Charlesburgweg. Op de kruising van de Ringweg Noord en de Nieuw Charlesburgweg, beschreef de bestuurder een rechtse bocht in de Nieuw Charlesburgweg. Door tot nog toe onbekende reden lukte het de bestuurder niet, de rechtse bocht in de Nieuw Charlesburgweg helemaal te beschrijven. Poran die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, belandde hierdoor in het kanaal met voor hem het noodlottige gevolg. Omstanders schoten het verkeersslachtoffer te hulp en haalden de autobestuurder uit het voertuig.

Een arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Poran is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste verkeersdode van 2021 op 2 januari