woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Eerste verkeersdode van 2021 op 2 januari

lees ook ...

Bouw door China aan Suriname gedoneerde woningen start binne...

De regering hoopt binnen twee maanden te starten met de bouw van de woningen die door China aan Suriname zijn geschonken. De Raad van Ministers (RvM) zou ook goedkeuring hebben gegeven voor start van ...

Het Command Center van de politie kreeg op 2 January de melding dat op de kruising van de NieuweCharlesburgweg en de Ringweg een terreinauto in het, langs de weg lopende kanaal, was beland. Bij aankomst van de wetsdienaren werd de bestuurder langs de weg aangetroffen en het voertuig in het kanaal. De man werd geïdentificeerd als de 66 jarige Poran Ajodhia en vertoonde geen tekenen van leven meer.

Volgens verklaring van een ooggetuige reed de wit gelakte terreinauto over de Ringweg Noord. De autobestuurder Poran kwam vanuit de richting van de Amazonestraat en ging in de richting van de Nieuw Charlesburgweg. Op de kruising van de Ringweg Noord en de Nieuw Charlesburgweg, beschreef de bestuurder een rechtse bocht in de Nieuw Charlesburgweg. Door tot nog toe onbekende reden lukte het de bestuurder niet, de rechtse bocht in de Nieuw Charlesburgweg helemaal te beschrijven. Poran die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, belandde hierdoor in het kanaal met voor hem het noodlottige gevolg. Omstanders schoten het verkeersslachtoffer te hulp en haalden de autobestuurder uit het voertuig.

Een arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Poran is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste verkeersdode van 2021 op 2 januari