woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
3.3
(3)

Eerste steenlegging nieuw kantoor Parbobrouwerij

lees ook ...

Rosebel Goldmines has been sold

Yesterday, Zijin Mining Group Co. Ltd. (Zijin) completed the acquisition of Rosebel Goldmines N.V. (RGM), which it had previously announced in October 2022. The majority of the requirements outlined i...

De Surinaamse Bierbrouwerij NV deed op 25 november, Suriname’s onafhankelijkheidsdag, de eerste steenlegging van het nieuwe gebouw van hun hoofdkantoor. De minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin deed de eerste steenlegging met behulp van collega Stef Blok.

De Surinaamse Bierbrouwerij NV, waarvan de Amstel Brouwerij N.V. in Nederland een van de eerste aandeelhouders was, werd in 1955  geopend door Prins Bernard. In 1968 werd de brouwerij overgenomen door Heineken N.V. Vanwege deze gezamenlijke geschiedenis deden de Surinaamse en de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken de eerste steenlegging.

Na de toespraak van Reinoud Ottervanger, Algemeen Directeur van de Surinaamse Brouwerij N.V., plaatsten beide ministers een bouwsteen. Hierna werd op traditionele wijze het raamwerk van het te bouwen kantoor met Parbo bier bespoten.

Minister Ramdin vindt deze nieuwe investering en modernisering zeer positief en geeft aan dat het stimuleren van het bedrijfsleven past binnen het beleid van regering Santokhi-Brunswijk.

Ondanks moeilijke tijden heeft  dit Surinaams bedrijf zijn plaats in de Surinaamse economie behouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste steenlegging nieuw kantoor Parbobrouwerij