Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Eerste kandidaatstelling politieke organisaties in Para succesvol

Geplaatst

op

Img 9370

Het hoofdstembureau van kiesdistrict VIII  Para  heeft vanochtend omstreeks 8.00u, met inachtneming van de sociale afstand, de kandidaatstelling gehad van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP). De DNA-kandidatenlijst van de VHP wordt in Para aangevoerd door Aleandro Karwofodi, gevolgd door Desmond MacNack en Soeshmakoemarie Bahadoer.

Veertien politieke organisaties moesten volgens afgesproken indieningstijden hun bescheiden indienen: VHP 8.00u, DA91 8.40u, DOE 9.00u, VVD 9.40u, NPS 10.00u, SPA 10.20u, HVB 10.40u, PRO 11.00u, A20 11.20u, BEP 11.40u, ABOP 12.00u, NDP 12.20u, OPTSU 12.40u en PL 13.00u. Twee politieke organisaties hebben afgezegd: OPSU en PL.

Vandaag vindt de kandidaatstelling plaats volgens de Kiesregeling. Politieke organisaties moeten in elk district waar zij zullen deelnemen aan de verkiezingen hun benodigde bescheiden aanbieden bij de hoofdstembureau’s. Direct nasluiting van de openbare zitting van het hoofdstembureau over de kandidaatstelling, worden de lijsten gedurende 3 dagen ter inzage gelegd voor het publiek op het Burger Informatie Centrum van Para.

Landsdienaren en met hen gelijkgestelden die kandidaat of kandidaatplaatsvervanger zijn bij de verkiezingen voor de leden van de volksvertegenwoordigende lichamen krijgen buitengewone vrijstelling van de dienst vanaf vandaag tot en met de dag na de stemming op 26 mei 2020.

Bron: DC Para

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen