vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
5
(1)

Eerste huisartsen spoedpost geopend

lees ook ...

EZ lanceert KMO-roadshow ter versterking van Surinaamse econ...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) zet zich in voor de versterking van de kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) in Suriname door het bevordere...

Het ministerie van Volksgezondheid heeft op 1 september 2022 de eerste huisartsen spoedposten polikliniek(HuSP) voor het publiek opengesteld bij de RGD-polikliniek aan de Limesgracht.

Van maandag tot en met vrijdag is er spreekuur, na de openingstijden van de reguliere huisartsen van 20:00 – 24:00 uur. De drempelkosten bij deze spoedpost is vastgesteld op SRD 100,- per persoon.

Het spreekuur is toegankelijk voor iedereen: alle verzekerden (SURVAM en SZF) en ook particulieren. Bij het bezoeken van de spoedpost moet altijdde identificatie en de verzekeringspas (indien verzekerd) meegenomen te worden.

Dit is de start van de opening van Huisartsen Spoedposten (HuSP) in Groot Paramaribo en het district Commewijne. Deze spoedposten zijn bestemd voor patiënten die acute huisartsenzorg nodig hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste huisartsen spoedpost geopend