zaterdag 27 november 2021
24.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Eerste drieling in ‘s Lands Hospitaal tijdens de pandemie

lees ook ...

Leerkrachten krijgen tools aangereikt tijdens ‘training for ...

‘Training for learning’ is het thema geweest van een training, die is verzorgd aan leerkrachten van de basisschool. Deze training is uitgevoerd in het kader van onderwijsvernieuwingen, waarbij onderwi...

’s Lands Hospitaal mocht de eerste drieling verwelkomen, sinds de pandemie begon in maart 2020. Vader, Kevin Pandooi, en moeder Altagracia Reyme mochten een maand geleden, en wel op 19 september een drieling verwelkomen. Het zijn een meisje, Fayth en twee jongens Kievencio en Furgillio. Gisteren mochten de kinderen naar huis, en zijn afgehaald door ouders en grootouders.

De ouders en grootouders zijn heel gelukkig. Het gezin bestaat nu uit zeven, omdat er eerder twee meisjes waren geboren. Grootmoeder Sibendi(moeder van Kevin Pandooi)  bedankte het personeel voor de goede zorg. Zij heeft haar zeven kinderen in hetzelfde hospitaal ter wereld gebracht, en heeft een positieve ervaring met het hospitaal. Ook grootmoeder Ingrid Panka(moeder van Altagracia Reyme) is verheugd.

Het is de eerste drieling van vrouwenarts Rigters, en ook hij dankte voor het vertrouwen in hem gesteld.

Het  ziekenhuis staat bekend als een goede plek voor moeder en kindzorg. Men is nogmaals erin geslaagd om een drieling gezond ter wereld te brengen. Medisch directeur Soenita Nannan Panday-Gopsing is er trots op. Zij schonk de ouders namens het ziekenhuis waardebonnen. Pakketjes werden ook door de couveuse afdeling overhandigd. De moeder werd aangeraden, om borstvoeding te blijven geven.

Het hospitaal heeft voor 2021, reeds 33 tweelingen genoteerd. Onder normale omstandigheden zou de instelling de totale pers en andere actoren op dit gebied uitnodigen, maar omdat de covid-19 regels in acht genomen moeten worden is er maar één medium uitgenodigd, De overige mediahuizen krijgen wel verslag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste drieling in 's Lands Hospitaal tijdens de pandemie