woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
3
(1)

Eerste directeur van Centrum voor Innovatie en Productiviteit aangesteld

lees ook ...

Unicef en overheid inaugureren watervoorzieningsproject:Scho...

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen heeft in samenwerking met Unicef de gerenoveerde watervoorziening in Kwamalasamutu officieel in gebruik genomen. Dit systeem zal schoon drinkwater leveren aa...

Op 28 december heeft op het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ) een mijlpaal plaatsgevonden met de officiële ondertekening van de arbeidsovereenkomst met de eerste directeur van het Centrum voor Innovatie en Productiviteit (CIP), Manish Rambhadjan.

Minister Mac Andrew, die persoonlijk de arbeidsovereenkomst met de nieuwe directeur ondertekende, beschouwt deze gebeurtenis als een cruciale stap in het proces van operationalisatie van het CIP. Het doel van het CIP is om de productiviteit en innovatie binnen zowel de private als de publieke sector te bevorderen, met als gevolg een verhoogde productiviteit en een verbeterde concurrentiepositie.

Tijdens de ondertekening benadrukte Mac Andrew het belang van de operationalisering van het CIP voor gedegen productiviteitsmetingen en verbeterde productiviteit in Suriname. Hij deelde ook mee dat het ministerie zich inspant om technische assistentie te verkrijgen van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO), met name op het gebied van methodieken voor productiviteitsmetingen.

De bewindsman heeft volledig vertrouwen in de kwaliteiten van de nieuwe CIP-directeur en moedigde hem aan om met zijn kennis en ervaring zich volledig in te zetten voor het bereiken van de doelstellingen van het CIP.

Minister Mac Andrew benadrukte de urgentie van een snelle operationalisering van het CIP en sprak zijn vertrouwen uit in de inzet van Rambhadjan. De kersverse CIP-directeur bedankte de minister voor het in hem gestelde vertrouwen en beloofde zich ten volle in te zetten, samen met alle betrokkenen, voor een goed geoperationaliseerd CIP. De minister kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking en ondersteunt Rambhadjan in zijn nieuwe rol.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste directeur van Centrum voor Innovatie en Productiviteit aangesteld