Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname registreert eerste coronadode

Geplaatst

op

Eerste Coronadode. Foto: Covid 19.sr

Suriname heeft zijn eerste coronadode. Dit is zojuist bijgewerkt op de COVID-19-website van de overheid. Het zou gaan om een man.

Op de COVID-19-website staat het volgende: “Dat waar de Surinaamse overheid voor vreesde en waarschuwde, is nu helaas een feit. Het eerste dodelijke slachtoffer als gevolg van het COVID-19-virus is gevallen.”

Meer informatie hieromtrent tijdens de reguliere persconferentie van het COVID-19 Managementteam, live vanuit de Congreshal.

Culturu.com

13 Reacties

13
Reageer op dit artikel

1000
Selin

Eerste
COVID-19
Patiënt overleden in Suriname .

Ingrid

God alleen an ons helpen in JEZUS naam

Ingrid

Suriname je verwijdert van GOD

Selin

ÉÉRSTE PATIËNT
COVID-19
PARAMARIBO
I.C.R.K.Z
OVERLEDEN

Augusta

Suriname heeft maar 30 ITC bedden. Dus mensen blijf binnen. Zou pijn doen je bent 31 sta persoon en je kan niet beademd worden. Is een pijnlijke dood. Je stikt. Oso dresi helpt niet anders was het al bekend. Dus blijf binnen.

Delano

Geloof jij nog in God of Jezus? In Afrika gaan ook veel dood. Griep maakt jaarlijks ook zoveel dood. Nu lijkt het een vloek. Misschien is de mens vervloekt.
De mens word gestraft. Als je nu kiespijn krijgt waar vind je een tandarts die he wilt hellen… he gaat eerst pijn lijden voordat ze je gaan helpen.. niemand wilt risico nemen om een tand. Niemand wilt dood… binnen ben ik veilig.

MEDUSA

Dat is vanaf de bekendmaking dat de eerste zieke was gesignaleerd wel heel snel gegaan.

Mariska

Het is een tijd om God te gaan zoeken. Dit is een wake up call voor ons als christenen. Laten we bezig zijn met het werk waartoe God ons geroepen heeft en dat is het evangelie verkondigen. We zijn teveel met andere dingen bezig.Surinane ga je verootmoedigen en vraag god om Suriname genadig te zijn. Laten we God aanroepen om het Surinaamse volk genadig te zijn. Want Jezus is het antwoord. Hij is gekomen naar deze aarde om de mensheid te verlossen van elke ziekte en gebondenheid. We hebben de Here Jezus nodig. Bekeer u van uw zonde en geef… Lees verder »

Tjotu

Jehovah God..onze vader. Waarom hebt gij mij verlaten.ik kijk op naar de bergen van waar mijn hulp komen zal. Deze teks zei me oma me moeder iedereen…. Waarom duurt het zo lang?

Ram

Mensen denken nu nog lichtelijk over deze infectie. De mutatie van deze virus is erger dan aids.
Het kan binnen 1 week afgelopen zijn met een leven. God en bidden helpt niet.
De mens moet zichzelf en anderen helpen door zich aan de regels te houden om verdere verspreiding in de dammen.
Natuurlijke selectie doet de rest.

Mooi misi

Maar misschien is goed boos op mensen. Hij straft de mens. Maar het gekke is dat ook goede mensen dood gaan. Ook die naar de kerk gaan. Dus het kan geen straf zijn van God. Dit is de duivel die bezig is. Nu moeten we God harder roepen. HELP.

Don

Dit heeft helemaal niets te maken met enig religie het is gewoon een natuurlijk proces we zijn met te veel mensen en daar gaat moeder natuur de wereld een handje helpen accepteer het gewoon we zullen wel een medicatie voor vinden of via natuurlijke weg immuniteit opbouwen dat de reductie van het menselijk ras is al in gang gezet als de blijvende oorlogen in de wereld niet genoeg mensen wegneemt dan zal een natuurlijk proces dit overnemen ok fawaka boen boen

Marco

Zo is het geregeld om de zoveel tijd gaan heel veel mensen dood. Is de natuur. Zo heeft God zijn wereld gebouwd. En de sterkste gaan leven. De zwakkere gaan dood. Dat is de realiteit. Teveel mensen op aarde kan niet. In China is het weer goedAdvertentie

Suriname

President Bouterse: “Met de verkiezing wordt een periode afgesloten en een nieuwe ingeluid”

Geplaatst

op

President Bouterse Stemt

President Desi Bouterse heeft vanmorgen rond 07.20 uur samen met echtgenote Ingrid Bouterse-Waldring zijn stem uitgebracht. Dat deed het staatshoofd op het stembureau op de O.S. Clevia aan de Pisangrodjostraat. De regeringsleider sprak van een heel belangrijk voor ons allen en voor Suriname.

“Omdat het een periode afsluit en een periode gaat inluiden waarin het volk zijn soevereine wil tot uiting brengt,” zei de president, die ook volgens de geldende COVID-19-voorschriften het stembureau betrad en zijn stem uitbracht nadat zijn gegevens waren gecontroleerd, handen ontsmet en de pink met een wattenstaafje met inkt was gekleurd.

Vervolgens kreeg hij twee stembiljetten overhandigd door de voorzitter van het stembureau. De biljetten deponeerde hij na zijn plicht vervuld te hebben in de daarvoor bestemde bussen. First lady Ingrid Bouterse-Waldring volgde dezelfde procedure. Er was veel pers op de been om het moment waarop het presidentiële echtpaar naar de bus ging, vast te leggen. Het was vroeg druk te OS Clevia. Uit gesprekken kwam duidelijk vast te staan dat men heel vroeg de burgerplicht wilde vervullen om vervolgens thuis rustig de uitslag af te wachten. De sfeer bij dit stembureau mag rustig genoemd worden.

Op de vraag wat de verkiezingen betekenen, zei de president dat die alles voor de democratie betekenen. “In die zin dat we er alles aan doen om het democratische recht van de mensen daadwerkelijk te doen beleven en dat zij bepalen wat er gaat gebeuren de komende vijf jaren,” voegde hij eraan toe. President Bouterse, die eerder had opgeroepen op tot rust en sportiviteit op de dag der stemming, trok nadat hij zijn plicht had vervuld het veld in om verschillende plekken te bezoeken.

Lees verder

Suriname

André Misiekaba naar de stembus in Suriname, “De regering heeft gewerkt”

Geplaatst

op

Img 22bbf0992b1f 1

Minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting André Misiekaba op weg naar de stembus.

“Ik denk dat het volk gezien heeft dat de regering gewerkt heeft , en dus de regering gelegenheid zal geven voort te gaan”

Misiekaba : ” ik zeg , Loading Bouterse drie”

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen