donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Eerste Cashpnts in gebruik genomen in Paramaribo

lees ook ...

Familie van tiener gevonden

Na een gepubliceerd bericht van het Korps Politie Suriname in de avond van maandag 03 oktober, hebben de familieleden van de 15-jarige tiener die had opgegeven dat zij Stevania Misidjan heette, zich o...

In een memorandum of understanding (MOU) tussen de ministeries van Financiën en Planning, Sociale Zaken en Volkshuisvesting, de Surinaamse Bankiersvereniging en BNETS staat dat het een gezamenlijke inspanning is om de toegang tot financiële diensten voor alle burgers te vergroten. Hierbij is een centrale aanbieder  van ATM’s nodig, die cliënten van alle banken kan accommoderen. De eerste Cashpnts in Paramaribo is vrijdag geopend in het oud DSB gebouw aan de Kasabaholoweg op de hoek van de Estrellastraat, door Banking Network Suriname(BNETS).

Het doel is om landelijk contant geld en andere financiële diensten voor een ieder toegankelijker te maken. Banking Network Suriname (BNETS) verhuist binnenkort ook naar dit adres.

Binnen niet al te lange tijd  zullen alle ATM’s van De Surinaamsche Bank, Finabank, Hakrinbank, de Coöperatieve Spaar- en Kredietbank Godo, de Surinaamse Postspaarbank en de VCB Bank vervangen worden door de rood-grijze Cashpnts. Die kunnen door klanten van alle banken gebruikt worden. De eerste Cashpoint werd eind juli in het dorp Goejaba (Sipaliwini), in gebruik genomen. Dit is het Boven-Suriname gebied.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste Cashpnts in gebruik genomen in Paramaribo