zaterdag 27 november 2021
24.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
5
(1)

Eerste Cashpnts in gebruik genomen in Paramaribo

lees ook ...

Stichting Rumas doet aan herscholing drop-outs

Stichting Rumas heeft een verzoek gericht aan het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur om vakdocenten ter beschikking te stellen, zodat vroegtijdige schoolverlaters de mogelijkheid geboden ...

In een memorandum of understanding (MOU) tussen de ministeries van Financiën en Planning, Sociale Zaken en Volkshuisvesting, de Surinaamse Bankiersvereniging en BNETS staat dat het een gezamenlijke inspanning is om de toegang tot financiële diensten voor alle burgers te vergroten. Hierbij is een centrale aanbieder  van ATM’s nodig, die cliënten van alle banken kan accommoderen. De eerste Cashpnts in Paramaribo is vrijdag geopend in het oud DSB gebouw aan de Kasabaholoweg op de hoek van de Estrellastraat, door Banking Network Suriname(BNETS).

Het doel is om landelijk contant geld en andere financiële diensten voor een ieder toegankelijker te maken. Banking Network Suriname (BNETS) verhuist binnenkort ook naar dit adres.

Binnen niet al te lange tijd  zullen alle ATM’s van De Surinaamsche Bank, Finabank, Hakrinbank, de Coöperatieve Spaar- en Kredietbank Godo, de Surinaamse Postspaarbank en de VCB Bank vervangen worden door de rood-grijze Cashpnts. Die kunnen door klanten van alle banken gebruikt worden. De eerste Cashpoint werd eind juli in het dorp Goejaba (Sipaliwini), in gebruik genomen. Dit is het Boven-Suriname gebied.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste Cashpnts in gebruik genomen in Paramaribo