donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Eerste Avond Havo en VWO in Lelydorp

lees ook ...

IMF beoordeling Suriname niet meer in maart

De voorwaarden, die door het IMF gesteld zijn aan Suriname vóór de review kon plaatsvinden zijn niet gehaald, waardoor de beoordeling van maart niet doorgaat. Ongeveer een half miljard US$ is nog tego...

Het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur heeft op 01 november 2021 de avond Havo/Vwo te Lelydorp geopend op de Johannes Vrolijk school 2. De school heeft 11 lokalen beschikbaar gesteld voor het avond onderwijs.

De waarnemend directeur algemeen vormend onderwijs van het Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur mevrouw Gracia Ormskirk gaf aan verheugd te zijn met deze mijlpaal. Zij zegt dat aan de hand van de aanvraag tot nu toe het is gebleken dat de behoefte voor een avond Havo-Vwo in Lelydorp groot is.

Aan de leerlingen en docenten gaf ze mee om goed gebruik te maken van deze kans. Zij begrijpt wel dat het een zware taak is als student om gezinsleven, werk en school te combineren maar eenmaal gekozen voor de opleiding is het de bedoeling deze succesvol af te maken.

De school heeft 170 leerlingen geregistreerd. De avond havo/ VWO biedt leerlingen de mogelijkheid om binnen hun omgeving een avondschool te bezoeken wat zorgt voor besparing van kosten voor vervoer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEerste Avond Havo en VWO in Lelydorp