donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
5
(2)

Een militair betrokken bij inbraak autohandelszaak

lees ook ...

Project dataverzameling onderwijsgegevens

Minister Marie Levens van  Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft op woensdag 30 november jongstleden een project gelanceerd in het CeNaSu gebouw, ter verbetering van het 'Education Managemen...

Een militair blijkt  betrokkenheid te zijn  bij  inbraak in een autohandelszaak aan de Ringweg-Noord. Hij is intussen aangehouden en in verzekering gesteld. Samen met drie anderen maakte hij deel uit van een bende.

De bende van vier brak in  en stal 80.000 euro, US$ 200.000, SRD 300.000, twee alarmpistolen en een jachtgeweer. Het vermoeden bestond dat de militair betrokken was bij  deze zaak.
De gemaskerde mannen hebben de deur van het kantoor geforceerd met een cutter en een koevoet. Eénmaal binnen namen zij het geld uit de lades. Het alarm van het gebouw was afgegaan.  De eigenaar heeft toen een melding  ontvangen. Hij schakelde gelijk de politie in, die uitrukte voor een onderzoek.

De criminelen sloegen op de vlucht met hun buit. Zij waren in twee wagens naar de autohandelszaak getrokken om er in te breken en lieten de auto’s tijdens hun vlucht onbeheerd achter. De politie nam de auto’s in beslag. In één van de wagens werd breekwerktuig gevonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEen militair betrokken bij inbraak autohandelszaak