maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
5
(2)

Een eerbetoon aan de legendarische Trena Yellow Birds

lees ook ...

Inbraak in Sint-Jozefkerk: Grote schade en diefstal

Inbrekers hebben vrijdag de Sint-Jozefkerk in Geyersvlijt geplunderd. De ongewenste bezoekers hebben de kerk bezocht en aanzienlijke schade aangericht. De dieven zijn via een raam binnengekomen en heb...

Op donderdag 13 juni ontvingen wij met droefheid het bericht van het overlijden van de geliefde voorzitter en mentor van Sportvereniging Yellow Birds, W. Orlando Renfurm.

In Yellow Birds stond hij bekend als Trena, een ware legende wiens invloed verder reikte dan zijn rol als voorzitter. Zijn toewijding aan de jeugd en zijn levenswerk hadden een nationale impact en dienden als inspiratie voor velen.

Laten we ons laten inspireren door zijn onvermoeibare inzet voor onze vereniging, Yellow Birds, die zijn grote passie was.

Op donderdag 20 juni is er gelegenheid om het condoleanceregister te ondertekenen in Sporthal Het Nest van Yellow Birds aan de Johan Bodegravenlaan, van 10.00 tot 19.00 uur. Met droefheid, liefde en dankbaarheid zullen we hem op zaterdag 22 juni de laatste eer bewijzen. Verdere details over de uitvaart en crematie volgen nog.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEen eerbetoon aan de legendarische Trena Yellow Birds