woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
2
(1)

Een betoverende mix van traditioneel en Urban Kawina in juni een feit

lees ook ...

Wens opvangcentrum Stichting 1 voor 12 in Para dichterbij da...

De lang gekoesterde wens van de Stichting 1 Voor 12 om een opvangcentrum in het district Para te realiseren, wordt eindelijk werkelijkheid. Dankzij de genereuze steun van vicepresident (vp) Ronnie Bru...

Passion heeft zich al bijna een decennium lang laten gelden in de wereld van kawina. Met hun innovatieve benadering van ‘Urban Kawina’ hebben ze deze traditionele muziekstijl weten te verrijken door deze telkens te vermengen met diverse andere muziekstromingen. Dit resulteert keer op keer in verrassende creaties, waardoor de band al jarenlang een unieke positie inneemt binnen het muzieklandschap.

Het ensemble van Passion bestaat uit vijftien getalenteerde individuen, elk met hun eigen unieke bijdrage aan het geheel. Voor hen staat Passion symbool voor meer dan alleen muziek maken; het draait om het creëren van kawina met ongekende passie en toewijding.

Met elke gespeelde noot weten ze het publiek te betoveren en mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis. Hun repertoire omvat een breed scala aan genres, waaronder urban nummers, merengue, zouk, kaseko, socca, chutney en Nederlandstalige muziek, maar dan gebaseerd op Surinaamse kawina. Het is dan ook bijna onmogelijk om stil te blijven staan wanneer je de opzwepende muziek van Passion hoort!

In de afgelopen jaren heeft de band een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van kawina en blijft ze keer op keer bewijzen waarom ze tot de absolute top behoort. Dit heeft geresulteerd in diverse samenwerkingen met vooraanstaande urban artiesten, wat heeft geleid tot de productie van verschillende populaire eigen nummers.

De optredens van Passion zijn niet te missen, en de formatie heeft al vele grootschalige shows en andere optredens op haar naam staan.

Op zondag 30 juni 2024 geeft Passion haar allereerste concert in de legendarische Melkweg in Amsterdam. Het belooft een historische avond te worden, waarbij de band de hele avond haar muziek live zal ten gehore brengen, doordrenkt met ongekende passie en energie.

Maar dat is niet alles, want die avond staat er ook een speciaal voorprogramma op het programma en zullen er diverse grote entertainers uit de urban scene te gast zijn in de live show, die je zeker niet wilt missen!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandEen betoverende mix van traditioneel en Urban Kawina in juni een feit