zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Een ander luchtvaartmaatschappij in Suriname

lees ook ...

Dichter S.Sombra kreeg kompe buku voor zijn 85ste jaar

Onlangs 13 februari mocht de bekende Coroniaanse Sranantongo dichter Stanley Slijngard meer bekend als S.Sombra zijn 85ste verjaardag op bijzondere wijze herdenken. De activiteiten van de Sombra Neti ...

De badjas group of companies is uitgebreid met een luchtvaartmaatschappij in Suriname. Het bedrijf is begonnen met een ATR 42-300 vliegtuig, maar het moet een vloot worden van drie. Badjas airlines wil als eerste Air Cargo-bedrijf zich in de eerste plaats bezighouden met het uitvoeren van vrachtvluchten tussen Suriname en het Caribisch Gebied, maar  zal ook een ​​Surinaamse passagiers- en cargoservice leveren tegen een concurrerende prijs.

Badjas Group bestaat uit vijf business units, zoals onder andere  een gecertificeerde busbedrijf, een transportonderneming, een sportcomplex, logistiek bedrijf en een verhuurafdeling van zware machines. Badjas Airlines wil  daarnaast een ​​Surinaamse passagiers- en cargoservice leveren.

Deze eerste ATR 42 staat geregistreerd op Aruba, als P4-RTS. Het bijna 32 jaar oude vliegtuig werd gebouwd voor Continental Express en vloog daarna voor Indonesische KalStar Aviation en Expressair.

Het bedrijf timmert al 35 jaren aan de weg.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEen ander luchtvaartmaatschappij in Suriname