zaterdag 27 november 2021
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(3)

Edward Belfort zegt dat de president weer is betrapt

lees ook ...

Jongeren Latour krijgen trainingen in leiderschap

door Seshma Bissesar Jongeren in Latour zullen zaterdag van start gaan met een leiderschapsprogramma. Dit programma bestaat uit 19 sessies en heet Kraka Un Baka. Initiatiefnemer is Angelic Del Cas...

Het binnenlands huishouden van Suriname wordt volgens president Chandrikapersad Santhoki in stand gehouden met leningen bij lokale banken. Dit staat in een publicatie van de EMFI Group, een financiëel- en vermogensbeheersagentschap. Hij geeft verder aan dat de leningen gebruikt worden om ook overheidssalarissen uit te betalen. Belfort vindt dit niet juist.

Edward Belfort Abop-parlementariër zegt dat dit ander informatie is, dan wat de president eerder verklaarde op een persconferentie. Volgens Belfort heeft het staatshoofd tijdens de persconferentie gezegd, dat de salarissen betaald worden uit overheidfinanciën. Er zou zelfs ruimte overblijven voor het uitgeven van bonussen, door bezuinigingen van de overheid.

Belfort zegt dat deze regering hiermee hetzelfde doet als de vorige regering. Dit is het tegengestelde van de belofte  vóór de verkiezing. Deze regering zou het beter doen, maar dit is niet te merken, volgens Belfort. De parlementariër vindt dat het volk stelselmatig voor de gek wordt gehouden. Zo wil men doen geloven, dat de president niet op de hoogte was van de oprichting van New Surfin N.V., en de plaats van ministers in de Raad van Commissarissen. Volgens Belfort  zijn dit onwaarheden en het volk slaapt niet meer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEdward Belfort zegt dat de president weer is betrapt