maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
4.7
(3)

Edgar Davids vierde zijn 50ste verjaardag in het Surinaams binnenland

lees ook ...

China scheldt oude schulden van Suriname kwijt na succesvol ...

Minister Albert Ramdin, die deel uitmaakte van de presidentiële delegatie tijdens het staatsbezoek aan de Volksrepubliek China, heeft aangekondigd dat de schuldherschikking met China op technisch nive...

Edgar Davids  heeft op 13 maart  zijn 50ste verjaardag in het binnenland van Suriname gevierd. Zijn plan om zijn verjaardag in alle stilte in de natuur door te brengen, is niet gehonoreerd door de omgeving. Hij werd verrast door een plaatselijke zanggroep met stichtelijke liederen en traditionele dans. Ook kreeg hij een houtsnijwerk peddel cadeau.

Vooral de directeur-eigenaar van resort Kinini Paati te boven-Suriname was zeer trots om drie dagen de gastheer van Davids te zijn. Hij is een voetbalicoon, waarop zijn geboorteland Suriname heel trots is. De mannen van de omgeving wilden graag met Davids op de foto.

 Oud international Davids verbleef drie dagen in het toeristencomplex en vereerde de omliggende dorpen Gunsi, Tjai Kondre en Nieuw Aurora ook met een bezoek. Bij het laatste dorp had hij een speciale ontmoeting met de kleuters van de Johannes Arabieschool. “Ik ben voor het eerst in dit gebied en in 2024 zien jullie mij weer,” woorden van Davids bij vertrek.

Bron foto: De Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEdgar Davids vierde zijn 50ste verjaardag in het Surinaams binnenland